Billeje
Hayarkon
Oversæt
Israel // Hayarkon
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Hayarkon: Sixt biludlejning online booking

Filialen Sixt Biludlejning Hayarkon ligger i Tel Aviv, hvilket er et fremragende udgangspunkt for din Israelrejse. Hayarkon ved Tel Aviv er beliggende forholdsvis centralt i landet og ud til den smukke vestkyst. Det betyder, at du nemt ville kunne udforske forskellige strande og nyde kyststrækningen i din førsteklasses bil fra Sixt. Teamet er klar til at besvare dine spørgsmål og give dig en god start på rejsen. Afhent bilnøglerne i Hayarkon, og inden du ved af det, er du klar til eventyr i Israel.

 
 • Tel Aviv Hayarkon
  122 Hayarkon St
  63573 Hayarkon

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Tel Aviv Hayarkon

  Sixt Billeje
  122 Hayarkon St
  63573 Hayarkon

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Hayarkon

Med Sixt billeje i Hayarkon kan du opdage den skønne by og vestkyst i dit tempo. Sæt gerne kurs mod dejlige Hayarkon Park, som er byens grønne fristed, med en pakket picnickurv, hvis du trænger til afslapning i det grønne, mens sportsentusiasten kan anvende udlejningsbilen til at tage videre til den nordlige del af parken, hvor der måske venter et spil tennis, basketball eller fodbold, eller muligvis klatring på parkens væg. Fra Sixt Biludlejning i Hayarkon har du heller ikke langt til den gamle, smukke Tel Aviv havn, Jaffa Port, hvor du kan køle ned i skyggen, eller du kan tilbringe en dag på floden Yarkon i en lejet motorbåd eller pedalbåd. Tel Aviv byder desuden på dejlige strande, f.eks. den brede sandstrand Jerusalem Beach og den populære, hvide strand Gordon Beach, der tilbyder mange restauranter og barer. Den eventyrlystne kan sætte kurs mod Israel National Trail, hvor du kan opleve en autentisk vandreoplevelse i ørken og omgivet af bjerge og huler. Israel byder på noget for enhver smag, så lej en bil til formålet.

Pålidelige udlejningsbiler i Hayarkon

Når du er ankommet til Tel Aviv i Israel, får du med stor sandsynlighed brug for en pålidelig udlejningsbil, så du nemt kan komme rundt i de forskellige kvarterer. Hos Sixt Biludlejning i Hayarkon finder du et varieret sortiment af prisvenlige premiumbiler, som du kan bestille via vores hjemmeside, app eller pr. telefon ved det hjælpsomme Sixtteam. I denne israelske filial vælger du bl.a. mellem et udvalg af moderne stationcars og økonomibiler, men du kan også leje en lidt mere luksuriøs sportsvogn eller en praktisk 4x4, hvis det svarer bedre overens med dine rejsedrømme. Bemærk dog, at Sixt ikke kan garantere en specifik bilmodel i forbindelse med billeje i Hayarkon, men udelukkende en udlejningsbil fra den valgte bilkategori. Sixtteamet i Hayarkon er klar til at hjælpe dig med det nødvendige til bilrejsen i Israel.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice