Billeje
Haifa
Oversæt
Israel // Haifa
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Haifa: Sixt biludlejning online booking

Må vi byde dig velkommen til Israels tredjestørste by, Haifa! Et perfekt udgangspunkt for en bilferie langs landets smukke Middelhavskyst. Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Haifa og indtag med stil havnebyen, der både bringer dig på udflugt til Carmelbjerget, giver dig en smuk udsigt over frodige haver og inviterer dig ind bag murene på en lang række interessante museer. Med billeje i Haifa kan du desuden nemt tage på dagsudflugter til såvel Jerusalem som Tel Aviv. Hos Sixt Biludlejning får du kvalitetsbiler, der holder en høj standard og en lav pris. Kontakt os allerede i dag!

 
 • Haifa (Check post Haifa)
  48 Hahistadrut St
  32960 Haifa

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Haifa (Check post Haifa)

  Sixt Billeje
  48 Hahistadrut St
  32960 Haifa

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Haifa

Haifa er Israels tredjestørste by, og den er samtidig landets største havneby. Herudover ligger den ved Carmelbjerget, hvilket giver en virkelig smuk kulisse, når du bevæger dig rundt i byen, hvor du hurtigt kommer helt op i højderne. Strandene ud mod Middelhavet er i særklasse, mens også byens store udvalg af museer såsom Ruben & Edith Hechts Arkæologiske Museum, butikker og restauranter lokker turister til fra nær og fjern. Haifa er desuden centrum for Bahaireligionen, og byen huser således en lang række fantastiske monumenter, pragtfulde haver og idylliske terrasser, hvor der er tid til eftertænksomhed. Der er al mulig grund til at booke billeje i Haifa. Du har ca. 100 km til en anden storby, Tel Aviv, samt omtrent 155 km til Jerusalem. På turen mellem Haifi og Tel Aviv kan du kigge nærmere på de mange diamantsliberier undervejs, og er du til kortere udflugter, kan vi både anbefale Caesaera med de enestående arkæologiske udgravninger og Atlit, hvor vi spoler tiden tilbage til korsfarernes togter.

Smuk tur langs Israels Middelhavskyst

Biludlejning i Haifa er det perfekte afsæt til en køretur ned langs Middelhavskysten. Hos Sixt sikrer vi, at du kommer godt fra start, idet vores biler holder en høj standard. Dog betaler du altid en fair pris for vores udlejningsbiler, så der er råd til mere sjov på turen gennem Israel. Find det kontor i Haifa og omegn, der passer bedst ind i dine rejseplaner, og kontakt kontoret på forhånd med henblik på at leje en bil inden for kategorier som økonomibil, 4x4, sportsvogn, cabriolet eller stationcar. Bestillingen kan klares via få trin over nettet eller telefonen. Når den er gennemført, kan du roligt glæde dig til alle oplevelserne i Haifa. Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores services!

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice