Billeje
Bney Brak
Oversæt
Israel // Bney Brak
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Bney Brak: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til vores kontor i Bney Brak lige udenfor Israels næststørste by Tel Aviv. Her står vores personale klar til at finde den optimale bil til lige netop din tur, og eftersom vores udvalg er ganske velassorteret, burde der være noget, der matcher dine specifikke kørebehov. Bney Brak er et godt udgangspunkt, og med en udlejningsbil fra Sixt har du både mulighed for at køre på opdagelse i byens arkitektur og spændende natteliv, ligesom du kan tage på dagsture i det skønne kystlandskab, som indbyder til badeture og ture med picnickurven. Lyder det som din stil? Lad billeje i Bney Brak bidrage med masser af spontanitet!

 
 • Bney Brak
  Aharonowitz 12
  51377 Bney Brak

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Bney Brak

  Sixt Billeje
  Aharonowitz 12
  51377 Bney Brak

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Bney Brak

Med Bent Brak som sit udgangspunkt får man set nogle af de kontraster, som gør Israel til et spændende rejsemål. Selvom byen ligger umiddelbart udenfor Tel Aviv, er der nemlig stor forskel på Bney Braks ortodokse og konservative kultur og Tel Avivs mangfoldige storbystemning, der blandt andet er kendt for sit natteliv. Her er der med andre ord mulighed for at stifte bekendte med flere facetter af israelsk kultur, og som altid får du selvfølgelig allermest ud af din tid, hvis du vælger at leje en bil hos Sixt. Interesserer du dig for arkitektur, er Tel Avivs mange flotte Bauhausbygninger et must, og hvis du bagefter har lyst til en dukkert, er der ikke langt med Sixtbilen til byens mange berømte strande, hvor eftermiddagshyggen hurtigt bliver til aftensmad og senere drinks og fester, der varer til den lyse morgen. I kosmopolitiske Tel Aviv er der ganske enkelt noget for enhver, og når du samtidig vælger Sixt Biludlejning Bney Brak som din rejsemakker, får du garanteret oplevet så meget af den lokale kultur som muligt!

Gode biler til gode priser hos Sixt

Sixt Biludlejning er kendt verden over for vores høje serviceniveau, der følges op af et ekstraordinært godt sortiment af kvalitetsbiler til ultraskarpe priser. I Bney Brak spænder udvalget bl.a. over stationcars og personbiler, der kan udstyres med adskilligt ekstraudstyr efter eget valg. Vi er desuden klar til at hjælpe dig med de forskellige spørgsmål, der måtte melde sig på vejen. Billeje i Bney Brak kan ligeledes udstyres med vores forskelligartede services, såsom dækning af en ekstra chauffør og ubegrænset kilometertal. Du bør derfor overveje, om bilen ikke skal spille en ekstra stor rolle på rejsen, nu hvor Sixt er inde i billedet!

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice