Billeje
Ashdod
Oversæt
Israel // Ashdod
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Ashdod: Sixt biludlejning online booking

Ashdod ligger ud til Middelhavet, syd for Tel Aviv, og er et både spændende og lækkert sted at holde ferie. Hvis du benytter dig af Sixt biludlejning i Ashdod, har du mulighed for at få rigtig meget ud af din ferie over kort tid. Hos Sixt Biludlejning har vi positioneret os som en af de førende leverandører af udlejningsbiler i en topkvalitet til lave priser. Vælg mellem en af vores stationer i Ashdod og lej en bil inden for kategorier som økonomibiler, stationcars, sportsvogne, cabrioleter og 4x4. Billeje i Ashdod er et prisvenligt alternativ til dig, der elsker at rejse rundt til flere steder på samme tur.

 
 • Ashdod
  Bnei Brit Blvd
  77534 Ashdod

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Ashdod

  Sixt Billeje
  Bnei Brit Blvd
  77534 Ashdod

  Ma. - To.08:00 - 17:00
  Fr.08:00 - 12:00
  Sø.08:00 - 17:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Ashdod

Ashdod er den femtestørste by i Israel og er en by med en velfungerende industri, ligesom den har en fantastisk beliggenhed med en 10 km lang strand og masser af lækre hoteller, historiske seværdigheder og naturreservater. Ashdod er også omdrejningspunktet for en årlig international filmfestival, men området byder ligeledes på en række rekreative aktiviteter, herunder inden for vandsport. Du får kort sagt en skøn base, men med Sixt Biludlejning i Ashdod er der også rig mulighed for at besøge både Tel Aviv og Jerusalem.

Dagsudflugt til Tel Aviv

Det er særligt oplagt med en dagsudflugt til Tel Aviv, som ligger ganske tæt på Ashdod. I Israels næststørste by kan du opleve et moderne Israel med et væld af restauranter, barer og natklubber. Igen har du middelhavsstrandene at boltre dig på samt et aktivt handelsliv, der går lige fra de små markeder til gigantiske butikscentre. Du kan også vælge at tage på vandring i Den Hvide By, som er en bydel, der har hentet inspiration fra Bauhaus og Le Corbusier. I området har man opført over 5000 funktionalistiske bygninger. Stedet er med på UNESCO%u2019s Verdensarvsliste.

Lej en bil i Ashdod her og nu

Har du ikke så stor erfaring med at leje en bil, hjælper vi dig gerne på vej. Vi har al den ekspertise, du skal bruge. Klik dig videre her på hjemmesiden og tjek vores forskellige stationer i og omkring Ashdod. Når du har valgt afdeling, booker du blot den ønskede kategori, og så står vi ved ankomsten til Israel klar med bilnøgler og en toptunet bil inden for den ønskede kategori. Bemærk, at det ikke er muligt at booke specifikke modeller på forhånd, men du får altid tildelt en udlejningsbil af højeste klasse ved billeje i Ashdod.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice