Billeje i Afula

 

Vores services ved Afula

Sixt Biludlejning i Afula

Sixt Biludlejning i Afula

Går du og overvejer en ferie Afula i Israel, anbefaler vi her hos Sixt, at du benytter dig af vores biludlejning i Afula, så du får mulighed for at udforske omegnen eller måske endda kan tage en længere rundrejse i landet. Du kan vælge mellem kategorier som økonomibiler, stationcars, sportsvogne, 4x4 og cabrioleter, når du vælger billeje i Afula,alt efter det enkelte kontors udvalg, og vi tilbyder desuden også diverse ekstraydelser i form af ekstraudstyr, en kyndig vejledning og mulighed for at tilvælge services som fuld kaskobeskyttelse, der blot gør dét at køre med Sixt til en sand fornøjelse. Afula ligger i den nordlige del af Israel i det, der kaldes Galilæaregionen. Det er et spændende udgangspunkt for et ophold i Isarael, da du herfra kan nå ud til mange hjørner af landet og dermed får en varieret ferieform. Galilæaregionen er et frodigt og stort område, og selve Afula er en mindre by, hvor du får rolige rammer. Afulaer nævnt i flere af de hellige bøger og har en religiøs betydning for jøderne. En ferie i Israel er jo også et bekendtskab med jødedommen i dens hellige land. Selvom du ikke er religiøst interesseret, vil du formentlig alligevel blive fascineret af den jødiske kultur, når du bevæger dig rundt i landet. Er du til gengæld mere til shopping, kan du besøge butikscentret Haamakim Mall. Byen byder også på en række museer, heriblandt et landbrugsmuseum, som viser, hvordan det frodige område historisk set er blevet opdyrket. Byen har endvidere sit eget amfiteater, og ellers er det oplagt at vandre i de mange nationalparker eller Jazreeldalens skovområde.
Lej en bil og oplev Israel til fulde

Lej en bil og oplev Israel til fulde

Benytter du dig af Sixt biludlejning i Afula, kan du komme på eventyr, ud i områdets meget bakkede landskab. Israel er både et ungt og et meget gammelt land, og det er en kulturel højborg, hvor du på fascinerende vis oplever jødedommens største seværdigheder. I Jerusalem kan du f.eks. opleve tre verdensreligioners gamle beviser på, at byen er verdens centrum. I samme pakke får du imidlertid masser af storbypuls med højhuse og et moderne byliv. Landet byder desuden på flotte strande, lækker mad og et behageligt klima, når du bevæger dig op mod storbyer som Tel Aviv og Haifa, der ligger langs Israels Middelhavskyst. Det giver derfor god mening at investere i billeje i Afula! Book udlejningsbilen pr. telefon eller online.
Show more

Godt at vide når du lejer i Afula

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Afula.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Afula?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Afula. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Afula?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 7 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Ved SIXT-filialen
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(4,5)

FAQs om lejemål i Afula

Kan jeg booke et langtidslejemål i Afula?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Afula?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Afula

Vis mere