Billeje
Island
Oversæt
Island
Ændre personlige oplysninger

Billeje Island: Sixt Rent a Car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning på Island og tag på eventyr i dette land, der er en rejse i både sagaerne og lagunernes land. Island er uden overdrivelse et af de mest natursmukke lande i Norden. Med en udlejningsbil fra Sixt opnår du stor frihed på rejsen og kan tage lige derhen, hvor du lyster. Du behøver således ikke bekymre dig om offentlig transport, forsinkelser og at skulle vente på alle andre. Du har kaptajnrollen, og sætter selv kursen. Vores professionelle Sixt team hjælper dig med at finde din drømmebil og det nødvendige tilbehør, og vi besvarer meget gerne dine spørgsmål. Du skulle jo gerne få den bedste start på din ferie på Island sammen med Sixt, så lej en bil allerede i dag og glæd dig til en forrygende bilrejse.

Sixt Biludlejning i Island


Island Country

Den lille ø Island er blevet et ultrapopulært feriemål. Det fortryllende land byder bl.a. på fantastiske naturoplevelser, lækker mad og 24 soltimer i døgnet om sommeren samt nordlys om vinteren. Når du lejer en prisvenlig Sixt bil på Island, kan du nyde den ultimative frihed på ferien. Opdag øen på egen hånd og i dit tempo. Det er den bedste måde at komme rundt på Island. Med billeje i Island bør du ikke snyde dig selv for at opleve de populære varme kilder, som findes overalt på øen og helt sikkert vil få dig til at slappe af. Eller tag på en rideturpå islænderhest mellem vulkaner, gletsjere, fjorde og vandfald. Besøg også den flotte, hippe og ganske intime hovedstad Reykjavik samt byens mange hyggelige restauranter, udendørshaver med skulpturer og kunstmuseer. Det er generelt nemt at komme rundt med bil i landet, men vær opmærksom på, at du ikke må køre udenfor de markerede vejbaner, at du skal have lys på bilen dag og nat, og at det er desuden en god idé at søge opdateret information om vejforholdene inde i landet og i bjergområder.


Island Country

Med en Sixt bil er du rustet til eventyr

Vi på Sixt har udlejet biler siden 1912 og har i dag mere end 4000 kontorer globalt set. Med billeje på Island kan du opleve vores fremragende service fra vores hjælpsomme Sixt team, der altid sidder klar ved tasterne og telefonen. Hvis du har brug for information inden afrejsen,er du altid velkommen til at kontakte Sixt Biludlejning på Island direkte. Måske har du spørgsmål omkring vores services og udvalg, eller måske søger det komplette overblik over, hvordan du frem til vores kontorer. Sixt hjælper dig med at finde den helt rigtige bil, uanset om det er en økonomibil, sportsvogn eller en 4x4 med ønsket tilbehør eller skræddersyede servicepakker. Oplev den størst mulige frihed til at udforske Island på egen hånd, vælg biludlejning på Island gennem Sixt.


Island Country

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice