Billeje i Reykjavik

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Reykjavik

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Keflavik Lufthavn der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Reykjavik

Biludlejning på Island med Sixt

Biludlejning på Island med Sixt

Nu bliver billeje på Island ikke nemmere. Bilferie er populært, men den lange rejse til og fra destinationerne er oftest lang og planlægningen kan være omfattende. Med Sixt biludlejning har du nu mulighed for, nemt og bekvemt at opleve Island i dit helt eget tempo. Sixt biludlejning har et bredt udvalg af biler og du kan vælge mellem flere forskellige modeller som fx. smarte by biler, praktiske smart cars, rummelige familiebiler, luksussportsvogne, elbiler og 4-hjulstrækkere (4 X 4). Du finder helt sikkert en bil som dækker lige netop dit behov uanset om du foretrækker komfort fremfor udseende eller pris. Eller måske alle 3 ting samtidigt! Det kan vi hjælpe dig med hos Sixt biludlejning på Island. I lufthavnen kan du se hvor vores fantastiske personale fra Sixt er stationeret på Island, og hvor de vil stå klar til at hjælpe dig med at finde frem til lige netop den bil som passer til dig 2013 det skal være enkelt at lease en bil, så læn dig trygt tilbage og lad de professionelle medarbejdere guide dig igennem udvalget af billige biler hos Sixt billeje på Island. Har du spørgsmål om ekstra udstyr som barnesæder eller depositum er du velkommen til at kontakte os eller besøge vores hjemmeside.
En lejebil fra Sixt biludlejning på Island er din vej til en enkel og bekvem bilferie

En lejebil fra Sixt biludlejning på Island er din vej til en enkel og bekvem bilferie

Slip for besværet med offentlig transport, skæve rejse tidspunkter og busser somkommer for sent eller udebliver. Sixt billeje på Island er din mulighed for selv at tilrettelægge din tur på denne fantastiske ø. Det er også en oplagt mulighed for dig som rejser med jobbet eller måske et familie besøg, at opnå en enkel og bekvem rejse, helt uafhængig af andre. Det er en prissammenligning værd og du vil opdage at det også er økonomisk at leje en bil hos Sixt billeje på Island. Sixt biludlejning på Island tilbyder leje af billig biler af populære bilmodeller fra fx Audi, VW og Chevrolet. Find din næste Holiday bil hos Sixt.Der findes kun en rigtig måde at rejse rundt på Island og det er I bil. Kør rundt på den smukke ø I en af Sixt biludlejnings biler. Kør til den hippe hovedstad Reykjavik og fornem pulsen for herefter at komme helt ned i tempo og tag en dukkert i en af øens varme kilder. Det er en helt unik og smuk feriedestination. Og med Sixt biludlejning på Island har du muligheden for let og fleksibelt at rejse gennem den fantasiske ø hvis landskab vil få dig til at miste pusten.
Show more
Godt at vide når du lejer i Reykjavik
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Reykjavik?
For at leje bil hos SIXT i Reykjavik skal du være minimum 20 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Reykjavik.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Reykjavik?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Reykjavik. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,2
Baseret på 982 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,6)
Køretøjet
(4,5)
Vejen til SIXT
(4,4)
FAQs om lejemål i Reykjavik
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Reykjavik?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Reykjavik?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Reykjavik?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Reykjavik

Vis mere