Billeje
Dun Laoghaire
Oversæt
Irland // Dun Laoghaire
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Dun Laoghaire: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Dun Laoghaire og oplev kystbyen, der er den perfekte indgangsport til Irlands hovedstad, Dublin. Dun Laoghaire er et ideelt feriested for dig, der elsker dykning, historiefortællinger, naturvandringer og charmerende shoppingmuligheder. Med billeje i Dun Laoghaire har du alle muligheder for at nå hele vejen rundt i en by, der altid føles vedkommende og pulserende, men stadig giver plads til rekreation ved vandet. Find din udlejningsbil hos os i dag, så du kan indtage Irlands østkyst med masser af overskud.

 
 • Dublin Syd
  Rochestown Ave
  . Dublin

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 15:00
  Sø.09:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Dublin Syd

  Sixt Billeje
  Rochestown Ave
  . Dublin

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 15:00
  Sø.09:00 - 12:00
  Helligdag09:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Dun Laoghaire

Biludlejning i Dun Laoghaire sender dig rundt på Irlands østkyst, og kystbyen ligger blot 12 km fra Dublin. Vælger du at flyve til Dun Laoghaire, kan du således nemt flyve direkte til Dublin Lufthavn og tage videre til Dun Laoghaire, der ligger syd for Dublin. Dun Laoghaire er spækket med historiefortællinger. Parkerer du f.eks. Sixt bilen ved James Joyce Tower, kan du skue ud mod vandet og tænke tilbage til tiden, hvor både vikingerne og Napoleon forsøgte at indtage byen. I dag huser tårnet et fantastisk museum for den verdensberømte forfatter, James Joyce. Med billeje i Dun Laoghaire kan du også vælge at besøge det maritime museum, hvis du da ikke vælge at køre ud mod Wicklow Mountains National Park, vandrer i bakkerne rundt om Dun Laoghaire eller tager på eventyr i Dalkey Castle. Med en Sixt bil til rådighed kan du også stævne ud mod Dublin Bay med øer som Dalkey Island, hvor du finder nogle af Irlands bedste dykkermuligheder. Er du ikke til undervandseventyr, så hiv fiskestangen frem fra bagagerummet eller begiv dig videre mod områdets golfbaner. Dun Laoghaire er en perfekt destination, hvad enten du er til friluftseventyr eller søger en base for forretningsopholdet i Dublin.

Sixt med kvalitative udlejningsbiler

Sixt Biludlejning har været en af branchens førende leverandører af kraftfulde og smarte udlejningsbiler gennem årtier, og rejsen fortsætter ufortrødent. Hos de forskellige stationer i omegnen af Dun Laoghaire og Dublin kan du bl.a. leje økonomibiler, stationcars og 4x4, der fører dig ubesværet rundt i det smukke landskab. Med en bil til rådighed kan du på samme dag nå en morgenstund med svømmeture ved Dublin Bay, en eftermiddag med vandreture i nationalparkerne for om aftenen at sidde midt inde i Dublin centrum og nyde en herlig middag, inden de nye eventyr venter. Hos Sixt Biludlejning i Dun Laoghaire og Dublin guider vi dig frem til den bedste løsning.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice