Billeje i Dublin Nord

 

Mest populære i Dublin Nord

* Priserne er udregnet den 29.05.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Dublin Nord der starter den 05.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Dublin Nord filial

Adresse

Eastlands Car Hire facility Block D, . Swords, Irland
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
05:00 - 00:00
Helligdage
05:00 - 00:00

Vores services ved Dublin Nord

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Har du længe drømt om at besøge den charmerende storby Dublin? Lej en bil ved Sixt Biludlejning Dublin Nord og glæd dig til at udforske den smukke, grønne ø Irland. Med en udlejningsbil fra Sixt kontoret Dublin Nord, lægger du ud i den den nordlige del af byen og ikke langt fra byens lufthavn, med mulighed for at opleve hele den charmerende egn. Billeje ved Dublin Nord giver mulighed for sightseeing blandt berømte seværdigheder, såsom Irlands National Gallery, Dublin slot og St. Patricks Cathedral. Du kan desuden besøge det berømte Jamesons destilleri og Guiness Storehouse. Med en udlejningsbil fra Sixt kan du endda tage på et roadtrip til mere fjerne steder i Irland takket være vores langsigtede lejemuligheder. Bestil en moderne kvalitetsbil fra Sixt og lad os tage hånd om alt det praktiske omkring billeje i Dublin.
Sixt Biludlejning Dublin Nord

Sixt Biludlejning Dublin Nord

Sixt tilbyder biludlejning direkte fra Dublins lufthavn, hvilket betyder, at du kan køre med komfort direkte fra lufthavnen. Med en 24 timers returnerings service i og omkring Dublin by, bliver det desuden ikke nemmere. Sixt Biludlejning Dublin Nord tilbyder en bred vifte af udstyr og services, såsom GPS, forskellige servicepakker og mulighed for at få yderligere en fører på lejekontrakten. Sixt afdelingen Dublin Nord har også en bred vifte af udlejningsbiler til rådighed, bl.a. økonomibiler, stationcars, 4x4, varevogne og minibusser, som alle er topmoderne, komfortable og af højeste kvalitet. Bestil Sixt billeje ved Dublin Nord i dag. For en fremragende pris kan du nyde drømmebilen under opholdet i Irland.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Dublin Nord

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Dublin Nord?
For at leje bil hos SIXT i Dublin Nord skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Dublin Nord.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Dublin Nord?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,2
Baseret på 65 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,7)
Aflevering af køretøj
(4,7)
Køretøjet
(4,5)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Dublin Nord

Kan jeg booke et langtidslejemål i Dublin Nord?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Dublin Nord?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?