Billeje
Cork
Oversæt
Irland // Cork
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Cork: Sixt biludlejning online booking

Vi byder dig hermed velkommen til Irland, hvor du kan leje en bil ved Sixt Biludlejning i Cork, hvis du er interesseret i at udforske oplandet via mange dagsudflugter. Byen Cork er Irlands tredjestørste, og her venter der fantastiske oplevelser for enhver aldersgruppe. Med billeje i Cork kan du tage rundt i storbyen uden forhindringer, og vi giver dig herigennem mulighed for at udforske selv de mest afsides naturområder eller seværdigheder i Irland. Du finder den historiske by Cork i den sydlige del af landet, men med en lejet bil er det fuldt ud muligt at drage rundt i hele Irland. Gennemse sortimentet af kvalitetsbiler hos Sixt i dag og find den bil, der matcher dine rejseplaner til punkt og prikke.

 
 • Cork Lufthavn

  Sixt Billeje
  Kinsale Road
  . Cork

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Cork

Cork er spækket med historiske og kulturelle seværdigheder samt en stor havn, som byen er bygget op omkring. I byen finder du desuden det europæiske hovedsæde for det verdenskendte firma Apple, hvilket lokker mange forretningsrejsende til netop Cork. Fra din valgte Sixt Biludlejning i Cork ligger mulighederne for dine fødder. Udnyt eksempelvis udlejningsbilen til at køre rundt mellem de hyggelige landsbyer i Irland og oplev her gæstfriheden fra det venlige irske folkefærd. Nyd en frokost på en traditionel, irsk pub, og hvis du tilbringer natten der, kan du desuden prøve den verdenskendte øl Guinness. Lige uden for Cork finder du også det imponerende slot Blackrock Castle, som er et besøg værd for den astronomiinteresserede, da det i dag er forvandlet til et observatorium, og fra din Sixt Biludlejning i Cork har du ligeledes kort køreafstand til abbediet Red Abbey, der imponerer med sin flotte arkitektur.

Masser af udlejningsbiler og tilbehør til rejseeventyrene

Det er super simpelt at lægge en bestilling på billeje i Cork, når du handler med os hos Sixt. Tjek gerne forinden både priser og bilegenskaber, så du ved, hvad du får hos os i forhold til prisen og vores konkurrenter. Vi kan modtage bestillinger både telefonisk og her på hjemmesiden, hvis du blot klikker dig frem til vores bestillingsfane. Vi er altid klar med konkurrencedygtige priser, ligesom vi kan hjælpe dig med det helt rigtige køretøj til ferien eller forretningsrejsen, uanset om det er en kompakt økonomibil eller rummelig 4x4, du er på udkig efter. Vælg Sixt Biludlejning i Cork og fastsæt dit eget rejseskema, så du får alt det med på turen, som du ønsker at inddrage. Glæd dig til Irland!

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice