Billeje
Zoetermeer
Oversæt
Holland // Zoetermeer
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Zoetermeer: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning Zoetermeer bringer dig muligvis ud på dagsudflugter, hvor du bl.a. kan køre mod nord og en af Hollands absolutte storbyer, Rotterdam. Både Haag og Amsterdam ligger indenfor køreafstand, men Zoetermeer byder også på et hyggeligt bymiljø med flere attraktioner. Sixt Biludlejning Zoetermeer giver dig en række fordele som rejsende, der bl.a. tæller fleksibiliteten ved at kunne rejse rundt, når man har lyst til det. Billeje i Zoetermeer kan bookes straks eller på destinationen. Vil du forhåndsreservere, så lej bilen her på hjemmesiden eller ring til os. Vi glæder os til at vise dig Holland fra Sixtbilen!

 
 • Rotterdam Lufthavn
  Airportplein 4
  3045 AP Rotterdam

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • Haag Hovedbanegård
  Anna van Buerenplein 13
  2595 DA Den Haag

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø. - Sø.09:00 - 13:00
  Book ved denne station

 • Rotterdam Lufthavn

  Sixt Billeje
  Airportplein 4
  3045 AP Rotterdam

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Haag Hovedbanegård

  Sixt Billeje
  Anna van Buerenplein 13
  2595 DA Den Haag

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø. - Sø.09:00 - 13:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Zoetermeer

Zoetermeer er et godt sted at starte, hvis Hollandsturen skal indeholde lidt af det hele. Billeje i Zoetermeer kan nemlig bringe dig både forbi Rotterdams store havnemiljø og butikker, ligesom du ubesværet kan nå Haags velbevarede arkitektur og regeringsbygningen Binnenhof, der siden middelalderen har været landets politiske centrum. Det er i øvrigt også nemt at tage Sixtbilen ud til strandområdet ved Scheveningen, hvor der er rig mulighed for at bade, slikke sol eller nyde en forfriskning på det flotte og stilfulde Kurhaus, som ligger lige ned til vandet. Er middagssolen for meget af det gode, eller trænger du bare til lidt variation? Det er intet problem, for i Zoetermeer finder du også Snow World, som er Europas første indendørs skianlæg. Her kan du tage forskud på vinteroplevelserne i dejligt kølige omgivelser, mens du planlægger den næste udflugt i Sixtbilen. Husk, at vi meget gerne giver dig gode tips, hvis du går i stå med planlægningen, ligesom vi står klar til at orientere dig om de forskellige køreforhold.

Vores mange transportmuligheder til Sixtkunden

Den klassiske kombination af formidable kvalitetsbiler til fordelagtige priser og et imødekommende personale har gjort os til et af branchens stærkeste brands, og du kan forvente dig det samme niveau i Haag og Rotterdam. Kataloget omfatter alt fra de almindelige personbiler til robuste stationcars, så du er velkommen til at tage et nærmere kig på de mange transportløsninger, vi kan tilbyde dig, når dit valg falder på Sixts biludlejning i Zoetermeer. Vi dækker dig også ind med forskelligartede produkter inden for ekstraudstyrssortimentet. Måske er du typen, der helst ikke kører nogen steder uden en GPS, eller måske skal du færdes i et område, hvor det bliver nyttigt med snekæder. Vi er specialist ud i driftssikre udlejningsbiler, så lej en Sixtbil allerede i dag her på siden!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice