Billeje
Utrecht
Oversæt
Holland // Utrecht
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Utrecht: Sixt biludlejning online booking

Har du planlagt en Hollandstur, og har du lyst til at lægge vejen forbi Utrecht, så lej en bil til turen gennem provinsen. Hos Sixt Biludlejning i Utrecht rummer udvalget bl.a. økonomibiler, stationcars, sportsvogne samt 4x4 og cabrioleter, så der skulle være mange muligheder, som kan afstemme dine og rejsefællernes behov.

 
 • Utrecht
  Hoog Catharijnepassage 5B
  3511 WP Utrecht

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 16:00
  Sø.09:00 - 13:00
  Book ved denne station

 • Utrecht

  Sixt Billeje
  Hoog Catharijnepassage 5B
  3511 WP Utrecht

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 16:00
  Sø.09:00 - 13:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Utrecht

Utrecht er beliggende ved Rhinen og er lige til at gå ombord i, bogstaveligt talt. Fra din Sixt bil kan du stige direkte ned i en af kanalbådene og kan med det samme nyde byens skønne middelalderarkitektur fra vandsiden. Det er enret afslappende måde at indtage byen på. I Utrecht finder du de såkaldte werfs, som er et slags ekstra fortov i vandhøjde. Det betyder, at der ligger caféer og restauranter i to niveauer, og det er ret ideelt at gøre et lille stop her, inden turen går videre i din bil. Byen er propfyldt med historiske seværdigheder, og den blev grundlagt omkring år 47, hvor fortet Trajectum blev etableret. På katedralpladsen finder du det højeste kirketårn i Holland. Øverst oppe er der en ret fantastisk udsigt, som er alle de 465 trin værd. Selve katedralen er imidlertid væk. Den kollapsede nemlig under en orkan tilbage i 1674. Rent faktisk blev halvdelen af byen ødelagt på under en time! Idag er det muligt at opleve dette kapitel af byens historie i de underjordiske udgravninger kaldet Domunder.

Hollands hjerte

Med Sixt billeje i Utrecht kan du nå vidt omkring i Holland, som er et ganske overskueligt land. Utrecht ligger ret centralt i landet. Egnen byder på flere rekreative muligheder, såsom sejlads og svømmeture i dejligt badevand. Eller du kan tage på vandreeventyr i nationalparken Hoge Veluwe. Eller hvad med at udnytte din Sixt bil og køre til nogle af de andre vigtige byer i Holland, såsom Amsterdam og Den Haag? Amersfoort ligger relativt tæt ved og kan byde på en familieudflugt til den zoologiske have. Eller måske lokker det med en tur ud til kysten, hvor du kan få et indblik i, hvordan Hollands største byer udelukkende eksisterer i kraft af de imponerende dæmninger. Her er Oosterscheldeet ret anbefalelsesværdigt udflugtsmål.

Book biludlejning i Utrecht

Ved at benytte dig af billeje i Utrecht får du et hav af udflugtsmål til rådighed og kan kombinere din byferie med andre spændende seværdigheder i området.Lej en bil i dag og oplev Utrechts fine kanaler og den historiske sfære!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice