Billeje
Schiphol
Oversæt
Holland // Schiphol
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Schiphol: Sixt biludlejning online booking

Schiphol i Holland er din indgangsport til fantastiske Amsterdam. Flyv direkte til Schiphol Lufthavn og lej en bil hos Sixt, så du på blot 20 minutter kan nå hovedstaden, der passer perfekt til et weekendophold såvel som en længere kør selv ferie, hvor destinationerne kunne være både Rotterdam, Bruxelles, Eindhoven eller Breda. Sixt er et af verdens største biludlejningsfirmaer, og hos vores forskellige stationer i Schiphol og Amsterdam finder du både økonomibiler, stationcars, 4x4 og sportsvogne af en førsteklasses standard, klar til dine eventyr på landevejen. Så vælg Sixt Biludlejning i Schiphol allerede i dag.

 
 • Amsterdam Schiphol Lufthavn
  Schiphol Plaza Aankomstpass.22
  1118 AX Schiphol

  Ma. - Sø.06:30 - 23:00
  Helligdag06:30 - 23:00
  Book ved denne station

 • Amsterdam Schiphol Lufthavn

  Sixt Billeje
  Schiphol Plaza Aankomstpass.22
  1118 AX Schiphol

  Ma. - Sø.06:30 - 23:00
  Helligdag06:30 - 23:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Schiphol

Området Schiphol i det nordlige Holland, sydvest for Amsterdam, er primært kendt for sin store lufthavn, der er en af Europas mest trafikerede. Samtidig ligger lufthavnen ideelt i forhold til den hollandske hovedstad, da Amsterdam kan nås på ca. 20 minutter i bil. Du kan derfor med stor fordel vælge billeje i Schiphol, så du er fuldstændig klar til at tage fat på alle oplevelserne, når du lander i Holland. Amsterdam har en perlerække af seværdigheder. Lad os blot nævne de smukke kanaler gennem byen, Kanalmuseet, Anne Franks hus på Prinsengracht, Kongepaladset. Riijksmuseet, Van Gogh Museet og det helt særlige Red Light District, der viser den mere løsslupne side af Amsterdam. Byen er også kendt for sine mange anderledes museer, såsom hampemuseet samt tulipanmuseet, der passende kan kombineres med en køretur til blomsterparken i Keukenhof lidt uden for Amsterdam. Er du interesseret i diamanter og den hollandske diamanthistorie, så tag en rundvisning på Gassan Diamonds. Du kan også shoppe langs de 9 stratjes (gader), nyde en romantisk stund i Vondelpark eller tage børnene med til eksperimentariet Nemo, Amsterdam Zoo eller forlystelsesparken Duinreill 20 minutter fra Amsterdam. Med billeje i Schiphol giver du dig selv gode forudsætninger for at nå hurtigt rundt til topseværdighederne i området.

Rundt i Holland med Sixt

Hvorfor kun begrænse sig til Amsterdam? Med biludlejning i Schiphol kan du f.eks. også bevæge dig mod syd, hvor der bl.a. venter destinationer som Rotterdam, Eindhoven, Breda, Bruxelles, Tilburg og Den Haag. Alle byer ligger inden for kort afstand af Amsterdam og er ideelle til dagsudflugter. Hos Sixt Biludlejning tilbyder vi dig førsteklasses udlejningsbiler, så du kan roligt tage på tur mellem de hollandske byer. Vi udlejer typisk biler inden for kategorierne økonomibiler, stationcars, 4x4, cabrioleter, sportsvogne og varevogne hos de forskellige stationer, ligesom vi også kan hjælpe dig med ekstraudstyr.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice