Billeje
s Hertogenbosch
Oversæt
Holland // s Hertogenbosch
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i s Hertogenbosch: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i S Hertogenbosch og kom på en rundtur i det sydlige Holland. Bonussen med en udlejningsbil er, at du kan tage på alle de dagsudflugter, der passer til rejsens længde og indhold, og du bestemmer altid selv, hvornår du vil afsted. Med Sixts billeje i S Hertogenbosch får du ligeledes fuld valuta for pengene, da vi tildeler dig en kvalitetsbil til en konkurrencedygtig pris, og vi står naturligvis klar til at vise dig, hvorfor vi har overlevet mere end 100 år på et marked med masser af dygtige leverandør. En af hemmeligheder er et ekstremt bredt udvalg og en yderst professionel service fra alle parter.

 
 • Eindhoven Lufthavn
  Luchthavenweg 13b
  5657 EA Eindhoven

  Ma. - Fr.08:00 - 22:00
  Lø. - Sø.08:00 - 16:00
  Helligdag08:00 - 16:00
  Book ved denne station

 • Eindhoven
  Vestdijk 135
  5611 CB Eindhoven

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00
  Book ved denne station

 • Eindhoven Lufthavn

  Sixt Billeje
  Luchthavenweg 13b
  5657 EA Eindhoven

  Ma. - Fr.08:00 - 22:00
  Lø. - Sø.08:00 - 16:00
  Helligdag08:00 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Eindhoven

  Sixt Billeje
  Vestdijk 135
  5611 CB Eindhoven

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i S Hertogenbosch

S Hertogenbosch i Nord Brabant omtales ofte blot som Den Bosch, og byen ligger ideelt i forhold til storbyerne Eindhoven, Rotterdam, Antwerpen og ikke mindst Amsterdam. Der er eksempelvis blot 80 km til hovedstaden. Biludlejning i S Hertogenbosch er således en perfekt base for dig, der er på forretningsrejse, men også dig, der elsker tanken om at kunne se flere storbyer på en og samme tur. Der er dog god grund til at blive lidt tid i selve S Hertogenbosch, der har masser af ting på plakaten. Kør f.eks. rundt i museumskvarteret og oplev mesterværker af bl.a. bysbarnet Jheronimus Bosch eller sæt kursen mod et andet mesterværk, kirken St. Johns med det 43 meter høje kirketårn, der er et vidnesbyrd om byens middelalderfortid. Du kan også shoppe i kvarteret omkring Minderbroederspladsen, hvor der også er masser af hyggelige restauranter. Selvom du er blevet glad for Sixtbilen, bør du absolut tage en sejltur på floden Binnendieze, der sender dig ud på en historisk rundrejse gennem byen. Med billeje i S Hertogenbosch er det naturligvis også oplagt at besøge storbyerne samt historiske steder som Breda, ligesom du kan tage ud og se digerne i Deltalandet. Sydholland har så utroligt mange tilbud, og netop derfor skal du have en bil med på rejsen.

Lej bilen på nettet eller telefonisk

Hvis vi skal forsyne dig med en udlejningsbil fra vores katalog, er du meget velkommen til at forhåndsreservere den her på hjemmesiden. Du kan også altid ringe til os, hvis du gerne vil have en lille snak om de forskellige muligheder, vi tilbyder dig i Sydholland. Husk, at du altid selv vælger bilkategorien, hvorefter vi kigger på, hvilke biler der er tilgængelige på lageret i den pågældende udlejningsperiode.

Tekst 15

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice