Billeje
s Gravenhage
Oversæt
Holland // s Gravenhage
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i s Gravenhage: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning S Gravenhage byder velkommen til Hollands tredjestørste by Haag, hvor der venter dig en spændende kombination af velbevaret arkitektur, hyggelige stunder ved stranden, kultur og butikker. Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning S Gravenhage er du godt rustet til at komme omkring, og du sikrer dig et ophold med en meget høj grad af fleksibilitet, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og hvor du ganske enkelt får så meget ud af din tid som muligt. Kombinationen af billeje i S Gravenhage og byens gode beliggenhed betyder samtidig også, at du har mulighed for at tage på spændende dagsudflugter, og uanset om du vil et smut til Rotterdam, Amsterdam eller bare vil mærke vinden i håret langs kysten, bør du vælge Sixt Biludlejning som din rejsemakker!

 
 • Haag Hovedbanegård
  Anna van Buerenplein 13
  2595 DA Den Haag

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø. - Sø.09:00 - 13:00
  Book ved denne station

 • Haag Hovedbanegård

  Sixt Billeje
  Anna van Buerenplein 13
  2595 DA Den Haag

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø. - Sø.09:00 - 13:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i S Gravenhage

Haag eller S Gravenhage, som byen også hedder, er nok mest kendt for at være hovedsæde for Den Internationale Domstol, men byen er samtidig et af Hollands mest attraktive og velbesøgte rejsemål, som blandt andet byder på spændende arkitektur i form af den centrale plads Plein og det berømte Binnenhof, som siden middelalderen har huset landets forskellige regeringer og konger. Derudover er Hollands kulturelle arv også fint repræsenteret i byen i form af et museum for den berømte maler M.C. Escher. Her er der nok at udforske, og det kan passende ske via Sixt billeje i S Gravenhage. Trænger du til at komme lidt ud af byen, er det bare at tage Sixtbilen til Scheveningen, der er berømt for sit flotte strandområde med den lange mole. Forsøg dig med kiteboarding eller windsurfing, eller måske vælger du blot at nyde en kop kaffe på det flotte gamle Kurhaus fra 1885, der vidner om områdets lange historie som turistattraktion.

Sixt og de mange kvalitetsbiler

Billeje i S Gravenhage kan bookes lynhurtigt her på siden, men vores service er også tilgængelig over telefonen, ligesom vi altid byder dig indenfor på vores hollandske kontor, hvad enten du har forhåndsreserveret eller ej. Du finder vores kontor centralt beliggende ved byens hovedbanegård, og vores imødekommende personale kan som altid præsentere et alsidigt sortiment, som består af både personbiler, stationcars, 4x4 samt sportsvogne og cabrioleter. Har du brug for ekstraudstyr, så tilføj det gerne i bestillingsprocessen. Lej en bil hos Sixt S Gravenhage og lad os bidrage til, at dit ophold i Haag bliver noget helt særligt! Kontakt os allerede i dag!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice