Billeje
Rotterdam
Oversæt
Holland // Rotterdam
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Rotterdam: Sixt biludlejning online booking

Rotterdam er den næstestørste by i Holland, og som rejsende er der en række steder, du bare må besøge i byen. Hvad enten du er på ferie med familien, på forretningsrejse eller noget helt tredje, er en udlejningsbil fra Sixt den perfekte måde at komme rundt på. Hos Sixt Biludlejning kan du vælge netop den type bil, der passer til dit ophold i Rotterdam, uanset om du skal bruge en sportsvogn eller en familiebil. Vi gør det let for dig at komme fra møde til møde eller rundt mellem byens mange seværdigheder. Lej en bil hos os med det samme og bliv klar til din tur til Rotterdam!

 
 • Rotterdam Lufthavn

  Sixt Billeje
  Airportplein 4
  3045 AP Rotterdam

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Rotterdam

  Sixt Billeje
  Kleine Beer 601
  3067 ZW Rotterdam

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø. - Sø.08:00 - 13:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Rotterdam City/Hilton Hotel

  Sixt Billeje
  Weena 4
  3012 CM Rotterdam

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Rotterdam

Billeje i Rotterdam er nemt og hurtigt hos os, og med din egen lejebil er du altid en kort tur fra byens utallige mustsees. Tag eksempelvis bilen til den nordvestlige del af byen og besøg Diergarde Blijdorp, en zoologisk have med næsten 160 år på bagen. Foruden en gåtur blandt de mange landdyr, kan du besøge det store akvarium, som hører til haven. Byen er også hjemsted for Museum Boijmans Van Boiningen, et af landets mest eftertragtede museer. Her kan du opleve en bred vifte af både hollandsk og europæisk kunst fra mange forskellige tidaldre. Når du bliver sulten, kan du køre en tur til Markthal Rotterdam, byens store madmarked i en ny, moderne bygning, som er en attraktion i sig selv.

På tur til Europas største havn

Vil du, ligesom os, opleve verden bag rattet, er Rotterdam en oplagt destination. Byens havnesystem er det største i Europa og kan passende udforskes i en lejebil fra Sixt. Kør en tur langs de mange kanaler og se de store skibe og mange kontorbygninger, mens du nyder duften og synet af vandet. Lad Erasmusbroen føre dig fra nord til syd eller omvendt, og oplev udsigten over den lysende by, når mørket falder på.

Lej en bil og besøg hovedstaden

Billeje i Rotterdam giver dig mulighed for at forlade byen og besøge landets andre egne. Med Sixts biludlejning i Rotterdam er du kun godt en times kørsel fra landets hovedstad, Amsterdam. Her kan du besøge Anne Franks hus, se de berømte værker på Van Gogh museet eller stille bilen et par timer og cykle langs kanalerne i cyklernes by. Bliv en nat eller kør tilbage samme aften. Med en lejebil fra Sixt har du frihed til at gøre, hvad du vil.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice