Billeje
Maastricht
Oversæt
Holland // Maastricht
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Maastricht: Sixt biludlejning online booking

Med biludlejning i Maastricht når du nemt en af Hollands ældste byer. Det er en af landets mest populære turistdestinationer grundet den fantastiske arkitektur i form af storslåede katedraler og charmerende, historiske bygninger og huse. Byen byder på alt fra hyggelige torve og uendelige shoppingmuligheder til historiske attraktioner og den smukke Maasflod, som løber gennem byen. Sixt Biludlejning i Maastricht tilbyder biler i alle størrelser og prisklasser. Vi gør din billeje i Maastricht lettilgængelig, så lej en bil på hjemmesiden allerede i dag eller ring til os og hør nærmere.

 
 • Brunssum (Military ONLY Base)
  Kranenpool 24
  6443VA Brunssum

  Ma. - Fr.10:00 - 18:00
  Lø.10:00 - 15:00
  Book ved denne station

 • Brunssum (Military ONLY Base)

  Sixt Billeje
  Kranenpool 24
  6443VA Brunssum

  Ma. - Fr.10:00 - 18:00
  Lø.10:00 - 15:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Maastricht

Et ophold i Maastricht giver anledning til at udforske de mange kulturperler, som byen tilbyder dig. Besøg én af byens mest eftertragtede seværdigheder, Basiliek van Onze Lieve Vrouw, og mærk historien ånde dig i nakken, når du går rundt i denne smukke romanske kirke fra det 12. århundrede. Snyd heller ikke dig selv for en tur til Bonnefanten Museum, som huser Maastrichts vigtigste kunstsamlinger. Bygningen i sig selv er et besøg værd og er letgenkendelig i kraft af sit nærmest rumraketlignende udseende. Slut dagen af med at tage bilen til Het Vritjhof torvet og nyd synet af kirken St. Servatius Basilica. Nyd en kop kaffe eller en drink på torvet, før du snupper lidt aftensmad på én af byens mange lækrerestauranter.

Tag bilen ud af byen

Trænger du til at komme ud af Maastricht, kan du tage din lejebil til St. Pietersburg Caves og nyde en dag i naturens og historiens tegn. Grotterne har haft mange forskellige funktioner gennem tiderne, og med en guidet tur kan du høre om dem alle sammen. I løbet af årene har mange forskellige kunstnere sat deres præg på grotterne, og derfor er væggene under jorden fyldt med kunst i forskellige stilarter. Med Sixtsbilleje i Maastricht er du blot en kort køretur fra denne fantastiske oplevelse. Du kan naturligvis også udnytte udlejningsbilen til udflugter i andre hollandske byer såsom den hvide landsby, Thorn, og Eindhoven.

I bil over grænsen

Maastricht er et oplagt sted til billeje i ferien. Byen ligger på Hollands sydspids, og med egen bil kan du let og hurtigt komme over grænsen til et af nabolandene. Hvis du er mæt af oplevelser i det hollandske, skal du blot sætte dig ind i bilen og tage på eventyr. Den belgiske grænse ligger blot en time væk i bil, og der er heller ikke langt til den tyske.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice