Billeje
Hoorn
Oversæt
Holland // Hoorn
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Hoorn: Sixt biludlejning online booking

Udforsk Holland ved hjælp af udlejningsbilen fra Sixt Biludlejning i Hoorn. Den intime by Hoorn er smukt beliggende i den vestlige del af landet ved havet Markermeer. Herfra har du blot 35 km til hovedstaden Amsterdam og kan desuden nemt nå vestkysten. Sixt billeje i Hoorn giver dig stor frihed på turen, uanset om det handler om en weekendtur, familieferie eller forretningsrejse. Du vælger bilkategorien hos Sixt, der passer dig og dit rejseselskab, og bestiller her på hjemmesiden eller telefonisk i samarbejde med Sixts medarbejderteam. Det er Sixt, det er nemt, og det er prisvenligt!

 
 • Amsterdam Hovedbanegård
  De Ruijterkade 44b
  1012 AA Amsterdam

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø. - Sø.08:00 - 13:00
  Helligdag09:00 - 13:00
  Book ved denne station

 • Amsterdam Hovedbanegård

  Sixt Billeje
  De Ruijterkade 44b
  1012 AA Amsterdam

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø. - Sø.08:00 - 13:00
  Helligdag09:00 - 13:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Hoorn

Charmerende Hoorn og resten af regionen Noordholland byder på historiske og kulturelle seværdigheder samt vidunderlige naturoplevelser. Styr f.eks. Sixtbilen hen til det interessante Westfried Museum i Hoorn, som giver et godt indblik i byens historie og huser mange smukke malerier og genstande fra Hollands storslåede æra, eller hvad med et besøg i Hollands tidlige Alcatraz, der i dag kan opleves i form af museet Oostereiland med tilhørende stemningsfuldt hotel og biograf. Sixt Biludlejning i Hoorn ligger heller ikke langt fra storbyen Amsterdam, hvor du bl.a. kan parkere Sixtbilen for at nyde en hyggelig kanalrundfart, leje en cykel for at tage rundt som de lokale eller besøge det populære Van Gogh Museum, der huser fantastiske værker af den verdensberømte maler og nutidige kunstnere. Med en udlejningsbil på rejsen kan du frit vælge, hvor dit næste eventyr begynder.

Sixt fokuserer altid på kvalitet og din komfort

Hos Sixt lejer du bilen til lige netop din rejse. Vores sortiment indeholder alt fra moderne stationcars og komfortable økonomibiler til luksus sportsvogne og praktiske 4x4'eren, som alle vil kunne forgylde din bilrejse i en ekstra grad. Ekstraudstyr kan tilføjes til din billeje i Hoorn, endda til en attraktiv pris, så tjek de forskellige muligheder her på hjemmesiden, der opdateres med de aktuelle tilbud. Ved Sixt Biludlejning i Hoorn giver vi dig desuden mulighed for at få gavn af ekstra tjenester, såsom ubegrænset kilometertal og registrering af flere førere på lejekontrakten, så du ikke skal lade dig hindre på rejsen. Alle vores udlejningsbiler bliver tjekket med stor omhu, hvorfor du er sikret en pålidelig og moderne Sixtbil under opholdet. Det er bl.a. denne høje kvalitetsstandard, der har gjort os til en af verdens førende aktører på biludlejningsområdet, ligesom vi kan bryste os af et yderst dedikeret medarbejderteam, der elsker at gøre din rejse til noget helt særligt.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice