Billeje
Hengelo
Oversæt
Holland // Hengelo
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Hengelo: Sixt biludlejning online booking

Udgå fra Sixt Biludlejning i Hengelo, hvis du vil have komfort og frihed på rejsen rundt i Holland. Charmerende Hengelo finder du i den østlige del af landet, ikke langt fra grænsen til Tyskland. Den mellemstore by har en rig industriel historie og flere interessante seværdigheder. Byen er desuden centralt placeret imellem storbyerne Amsterdam og Hannover, hvilket gør den til et populært stop. Hengelo og omegnen er dog langt mere betydningsfuld og bør således ikke blot være et tilfældigt stop på vejen til de større byer. Billeje i Hengelo kan reserveres i dag ved at kontakte Sixts medarbejderteam pr. telefon eller online her på siden.

 
 • Apeldoorn

  Sixt Billeje
  Zwolseweg 538
  7345 AN Apeldoorn

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 16:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Hengelo

Det er en fremragende idé at leje en førsteklasses Sixtbil til eventyrene i det østlige Holland, da du nemt vil kunne tage direkte til seværdighederne, uden først at skulle traske hen til stoppestedet, der måske ikke ligger centralt for ferieboligen. Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Hengelo bliver det bl.a. legende let at tage til den sjove forlystelsespark De Waarbeek fra 1924, der er hjemsted for fantastiske karusseller og rutsjebaner samt sjove cirkusshows og hyggelige events. Du kan også køre mod det fascinerende teknologiske museum Oyfo i Hengelo, hvis du vil lære mere om Hollands industrielle arv og lade de yngste prøve forskellige sjove maskiner. Du kan også tage på opdagelse i omegnen med Sixtbilen for et besøg i byen Apeldoorn og ved det smukke palads Het Loo, som imponerer med sin klassicistiske stil og de omgivende haver. Så udnyt de mange tilbud i og omkring Hengelo.

Lej udlejningsbilen til rundrejsen i Hengelo og omegn

Sixt billeje i Hengelo giver dig stor frihed til at udforske Holland i dit foretrukne tempo. Sæt dig bag rattet i Sixtbilen, nyd freden og styr køretøjet mod de aktiviteter, du helst vil opdage. Når du kontakter Sixt Biludlejning Hengelo, beder vi dig om at vælge udlejningsbilen ud fra de specifikke kategorier. Det er altid ensbetydende med høj kvalitet, modernitet og et komfortniveau, som er helt i top. Hos Sixt servicerer vi regelmæssigt vores mange kvalitetsbiler for at sikre de høje kvalitets standarder, og takket være de favorable priser bliver dét at leje en bil på turen ikke blot en luksus, der er forbeholdt de få. Gennemse det alsidige sortiment her på hjemmesiden og vælg bilen med det samme. Har du spørgsmål til priser, udvalg, destinationer eller Sixtkoncernen, er du altid velkommen til at kontakte os.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice