Billeje
Groningen
Oversæt
Holland // Groningen
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Groningen: Sixt biludlejning online booking

Elsker du kombinationen mellem det landlige præg og den ungdommelige puls, er et ophold i Hollands Groningen et ideelt valg. Lej en bil og kør rundt i både byen og provinsen Groningen, der både omfatter prægtige naturparker, smukke historiske bygninger og livlige caféstrøg, hvor de universitetsstuderende gerne holder til. Sixt Biludlejning i Groningen giver dig chancen for at leje udlejningsbilen til opholdet, og du kan frit vælge mellem kategorier som økonomibiler, stationcars, sportsvogne og varevogne, alt efter valget af Sixt kontor, via hjemmesiden eller telefonen.

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Groningen

Groningen ligger i det nordøstlige Holland, og området er ret landligt i forhold til mange andre provinser i Holland. Selve Groningen er dog en sprudlende universitetsby, hvor man for alvor mærker byens puls på gader som Poelestraat, der har masser af restauranter og caféer. Når du kører rundt i Groningen i din Sixt bil, støder du også på en række historiske bygninger, der rager noget op i vejret. Én af disse er Martini tårnet, et af Hollands højeste, der har været en del af Groningen i mere end 500 år. Kravl op i tårnet og få en formidabel udsigt over din destination. Billeje i Groningen bør også føre dig direkte mod Groninger Museum, der bl.a. kan fremvise flere af Rembrandts malerier. Selve museumsbygningen er også en oplevelse i sig selv, da formen er ret innovativ og fremstår ret farverig i bybilledet. Kører du lidt uden for byen, finder du også flere af de karakteristiske vindmøller samt nationalparken Lauwersmeer, hvor du bl.a. kan tage på kanotur.

Udflugtsmuligheder fra Groningen

Med billeje i Groningen har du alle muligheder for at indlægge en række udflugter i dit program. En mulighed kunne være at køre fra provinsen Groningen og videre ind i Friesland, hvor du finder flere søer og øer, der indbyder til en række friluftsaktiviteter. En lille time fra Groningen finder du desuden den charmerende fæstningsby Bourtagne, hvor du kan tage på en historisk rejse. En tredje mulighed er at tage fra Groningen og ud mod kystlinjen, ned mod Amsterdam. Turen tager ca. 2 timer.

Lej din bil i Groningen her og nu

En god planlægning er nøglen til et vellykket ophold. Du kan reservere din udlejningsbil i Groningen allerede i dag ved at vælge den ønskede kategori her på hjemmesiden eller ved at ringe direkte til vores dygtige team. Med forhåndsreservationen af biludlejning i Groningen er du sikker på, at din udlejningsbil står klar ved ankomsten.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice