Billeje
Gouda
Oversæt
Holland // Gouda
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Gouda: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning i Gouda er vores hollandske filial, der byder ind med prisvenlige og komfortable køretøjer til såvel den private rejsende som forretningsfolk. Den lille, hyggelige by Gouda er beliggende i den sydvestlige del af Holland og er placeret midt imellem byerne Amsterdam, Den Haag, Rotterdam og Utrecht. Takket være den korte afstand til disse populære hollandske byer vil du nemt kunne køre direkte til seværdigheder i verdensklasse med Sixt billeje i Gouda.

 
 • Rotterdam
  Kleine Beer 601
  3067 ZW Rotterdam

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø. - Sø.08:00 - 13:00
  Book ved denne station

 • Rotterdam

  Sixt Billeje
  Kleine Beer 601
  3067 ZW Rotterdam

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø. - Sø.08:00 - 13:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Gouda

Byen Gouda hører hjemme i provinsen Zuid Holland, som er blandt landets lavest beliggende, og med en udlejningsbil i byen får du hurtig adgang til landets smukke vestkyst og de nærliggende storbyer. Med Sixtbilen kan du f.eks. lade dig føre videre til byens smukke, gotiske kirke Sint Janskerk, der er hele 223 meter høj, ligesom den er taget med på UNESCO's Verdensarvsliste takket være de imponerende glasvinduer. Du kunne jo også sætte kurs mod den skønne Goudse Hout Park i den østlige del af byen, hvor du kan betragte de mange fuglearter ved det dejlige søområde. Fra Sixt Biludlejning i Gouda er det også oplagt at køre et smut til hovedstaden Amsterdam, som blot ligger 40 km mod nord, og hvor du bl.a. kan opleve det imponerende Van Gogh Museum. Vi kan også varmt anbefale Anne Franks hus, og en kanalrundfart er mere eller mindre et must.

Her får du Sixts nøgleord til bilrejsen

Hvis du har bestemt dig for at tilvælge Sixt billeje i Gouda, er du på rette vej. Du letter transporten rundt i Gouda ved at have rådighed over en bil. Samtidig er kvalitet og tryghed nogle af de vigtigste nøgleord i vores virksomhed, hvorfor vi kun udlejer biler fra de bedste mærker og med et toptunet ekstraudstyr. Desuden står vi altid klar til at rådgive dig. Siden Sixt blev stiftet i Tyskland tilbage i 1912, har selskabet spredt sine vinger til store dele af verden og er den dag i dag et af verdens ubetingede største biludlejningsfirmaer, ligesom vi står bag en pålidelig organisation, der på daglig basis driver tusindvis af internationale filialer. Ved Sixt Biludlejning i Gouda finder du alt fra førsteklasses stationcars og 4x4'eren til kvalitets økonomibiler og sportsvogne. Du bestemmer selv, om du bliver i Gouda weekenden over, udvider opholdet til et roadtrip eller bruger byen som et udgangspunkt for forretningsrejsen i og omkring Gouda. Du kan leje bilen fra alt til 1 dag til flere uger!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice