Billeje
Friesland
Oversæt
Holland // Friesland
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Friesland: Sixt biludlejning online booking

Friesland i Holland er alletiders feriedestination. Lej derfor gerne en bil til opholdet i Friesland. Du kan benytte dig af Sixts biludlejning i Friesland og således få maksimalt ud af din ferie. Hos Sixt tilbyder vi dig altid udlejningsbiler af en førsteklasses kvalitet samt en god service, så kig nærmere på vores mange alternativer.

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Friesland

I det nordlige Friesland finder du et af de bedste sejlområder i landet med de 11 smukke byer. Provinsen er endvidere kendt for de mange kanaler, floder og søer og er et oplagt sted til sejllads og andre vandsportsrelaterede aktiviteter. Det er passende at begynde turen i den charmerende by, Woudsend. Undervejs kan du stoppe i de små byer langs ruten og lade dig indhylde i den hollandske kultur. Nyd eventuelt en lækker frokost i en lille fiskerby. Dyk ned, dog ikke alt for dybt, i den hollandske øltradition og muntre dig med de lækre skaldyrsretter. Du kan også afprøve dine kajaktalenter i naturområdet ved Grouw, hvor der kan spottes mange forskelligartede fuglearter.

Afsted i din Sixtbil

Med billeje i Friesland har du mulighed for også at besøge mange andre attraktioner i området, og ikke kun i båd. Hvad med at tage en tur til Workum, som huser monumenter fra middelalderen, f.eks. Gertrudiskirken og Sint Werenfridus Kirke? Makkum er et historisk sted, hvor man ved slusen finder historiske købmandshuse. Det er også hjemsted for den kendte Royal Tichelaars keramik. Derudover er det nemt at komme til andre regioner i landet og besøge nogle af Hollands smukke storbyer såsom Amsterdam, Den Haag eller Utrecht. Eller hvad med at tage på ostemarked i Gouda? Eller tilblomsterparken i Lisse? Når du benytter dig af biludlejning i Friesland, åbner hele Holland sig op for ture, da det er et forholdsvis lille land med korte afstande mellem de største byer. Perfekt til en bilferie i selskab med Sixt!

Book biludlejning i Friesland

Sixt billeje i Friesland kan bookes over nettet og ved at ringe til vores kontor. Områdeter så tætpakket med oplevelser, at du vil kun ærgre dig over, at du ikke havde mere tid! Ordrer på bestemte bilmodeller er desværre ikke en mulighed hos Sixt Biludlejning, da du udelukkende lejer ud fra de forskellige kategorier. Til gengæld kan du vælge mellem forskellige kontorer i området, og vi kan også tilbyde dig ekstraudstyr til udlejningsbilen, så du får det bedste udgangspunkt for opholdet i Friesland.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice