Billeje
Emmen
Oversæt
Holland // Emmen
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Emmen: Sixt biludlejning online booking

Lad bilrejsen inddrage et besøg hos Sixt Biludlejning i Emmen, hvor du lejer bilen til turene gennem Holland. Sixtteamet tilbyder et bredt sortiment inden for kvalitetsbiler, der kan fås til konkurrencedygtige priser. Det er supernemt at bestille din foretrukne bilkategori via hjemmesiden eller pr. telefon hos Emmens Sixtteam. Emmen ligger i den nordøstlige del af Holland og tæt på grænsen til Tyskland. Transporten rundt i den skønne region bliver ligetilmed billeje i Emmen og giver dig bl.a. mulighed for at køre op den den nordlige kyst eller den større by Groningen.

 
 • Apeldoorn

  Sixt Billeje
  Zwolseweg 538
  7345 AN Apeldoorn

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 16:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Emmen

Få fuld frihed og skøn komfort på ferien eller forretningsrejsen, når du lejer en prisvenlig udlejningsbil hos Sixt. Der er et væld af ting, du bør udforske i området, og vi gør det lidt lettere for dig og rejseselskabet at tage rundt til de ønskede destinationer. Besøg f.eks. gerne byens hyggelige zoologiske have Wildlands, der giver mulighed for at opleve forskellige verdensdele og se unikke dyr. Du kan også sætte kurs mod Emmens tekniske museum for den svenske industrivirksomhed AGA, der indeholder mange interessante genstande. Du kan også udnytte bilen fra Sixt Biludlejning i Emmen til at køre mod nord, hvor du støder på det sydligste af Vadehavet, der fortsætter hele vejen op til Esbjerg, ligesom du kan styre udlejningsbilen sydpå til det smukke palads Het Loo fra 1686, der byder på hollandsk klassicisme, og som er omgivet af imponerende haver.

Sixt i Emmen med moderne og komfortable biler

Når du bestiller billeje i Emmen, er det slut med at holde styr på alverdens bustabeller og togtider, der kan bidrage med en del frustrationer under rejsen. Afhent køretøjet og lejekontrakten ved din foretrukne Sixtafdeling, og derefter er det bare at sætte sig bag rattet og køre ud på opdagelse. Hvis du skal på forretningsrejse i Emmen eller omegn, kan du få gavn af, at du hurtigt og ganske komfortabelt kan tage fra hotellet og direkte videre til mødelokalerne i Sixtbilen, ligesom feriegæster får plads til hele rejseselskabet og ikke mindst kufferterne i en af Sixts rummelige og moderne udlejningsbiler. Vi udlejer vores biler til en favorabel pris, uanset om du bestemmer dig for en pålidelig og komfortabel økonomibil eller stationcar. Ved Sixt Biludlejning i Emmen vælger du helt selv, hvor kort eller en lang periode du har brug for din Sixtbil. Det er ligeledes op til dig, om du vil tilføje ekstraudstyr eller tjenester.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice