Billeje
Eindhoven
Oversæt
Holland // Eindhoven
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Eindhoven: Sixt biludlejning online booking

Hvis du drømmer om at se lysets by i Holland, skal du et smut til designmetropolen Eindhoven, hvor du bl.a. finder Philips’ hovedsæde. Eindhoven emmer af designperler, hyggelige butiksgader, innovative museer, og hvorfor ikke også nyde en koncert eller en god fodboldkamp med PSV Eindhoven på byens stadion? Med Sixt Biludlejning i Eindhoven får du ligeledes mulighed for at tage smutture til byer som Breda og Tilburg samt storbyerne Rotterdam og Amsterdam. Lej en bil i dag hos Sixt og forelsk dig hovedkulds i Holland.

 
 • Eindhoven Lufthavn
  Luchthavenweg 13b
  5657 EA Eindhoven

  Ma. - Fr.08:00 - 22:00
  Lø. - Sø.08:00 - 16:00
  Helligdag08:00 - 16:00
  Book ved denne station

 • Eindhoven
  Vestdijk 135
  5611 CB Eindhoven

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00
  Book ved denne station

 • Eindhoven Lufthavn

  Sixt Billeje
  Luchthavenweg 13b
  5657 EA Eindhoven

  Ma. - Fr.08:00 - 22:00
  Lø. - Sø.08:00 - 16:00
  Helligdag08:00 - 16:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Eindhoven

  Sixt Billeje
  Vestdijk 135
  5611 CB Eindhoven

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Eindhoven

Eindhoven ligger i det sydlige Holland og er en af landets største byer. Metropolen er kendt vidt og bredt som værende et vaskeægte designmekka, og besøger du f.eks. Philips Museum, får du snart et endnu bedre indblik i den betydning, som elektronikgiganten har haft for Eindhoven og omegn. Er du en ivrig museums gænger, kan du også passende svinge bilen ind forbi Eindhovens Van Abbe Museum med moderne kunst, hvor du samtidig kan tage turen forbi den nærliggende Dommelflod. Et andet museumskig får du på byens fodboldstadion, der er hjemmebane for PSV Eindhoven. Gå på opdagelse på fodboldklubbens museum eller få en rundvisning på stadionet, der også ofte anvendes som koncertsted. Efter museumsbesøgene er det måske tid til en køretur til byens prominente butiksstræder, såsom Kleine Berg, Bergstraat, Kerkstraat eller butikscentret ved De Blob. Eller måske skal du lade bilen stå, hvis du vælger at besøge Stratumseind. Strøget, der indbyder til natteliv, pub crawl og lystige danserytmer i discolysets skær. Med billeje i Eindhoven er der kort sagt dækket op til fornøjelser for både store og små.

Gode udflugtsmuligheder

Billeje i Eindhoven giver dig et væld af udflugtsmuligheder. Med en halv time til Tilburg kan du bl.a. nå både safariparken og en af landets største forlystelsesparker, De Efteling. Eller hvad med den historisk interessante Breda eller storbyerne Amsterdam og Rotterdam, der ligger under 2 times kørsel fra Eindhoven? Med Sixt biludlejning i Eindhoven kan du vælge mellem forskellige kontorer, alt efter hvad der passer dig bedst. Måske ønsker du at leje en bil allerede i lufthavnen? Eller måske skal du kun bruge en lejebil nogle få dage. Uanset om det gælder et weekendophold eller en kør selv ferie i Eindhoven og omegn, kan du vælge bilkategorier som økonomibiler, stationcars, 4x4, sportsvogne og cabrioleter. Disse lejes over telefonen eller online, og bemærk her, at det desværre ikke er muligt at reservere bestemte bilmodeller.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice