Billeje
Ede
Oversæt
Holland // Ede
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Ede: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Ede, lige udenfor Arnhem i det centrale Holland. Her får du et godt udgangspunkt for at udforske landet via vejnettet, og når du samtidig vælger en udlejningsbil fra netop Sixt billeje i Ede, lægger du virkelig an til et ferieeventyr med masser af sjov og spontanitet. Uanset om du er til storbyferie, hyggelige picnicture i landlige omgivelser eller lidt af hvert, har vi helt sikkert en bil, som falder i din smag!

 
 • Apeldoorn

  Sixt Billeje
  Zwolseweg 538
  7345 AN Apeldoorn

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 16:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning I Ede

Ede er en hyggelig og mindre by, som indbyder til ro og afslapning med en god blanding af velbevaret arkitektur og et moderne islæt. Byen ligger halvvejs mellem de større byer Utrecht og Arnhem, og vælger du at leje en bil fra Sixt Biludlejning Ede, har du rig mulighed for at køre på opdagelse i lokalområdet. Hvad siger du f.eks. til en vaskeægte kulturdag i den velbevarede middelalderby Utrecht eller måske en shoppingdag i landets hovedstad Amsterdam, som ligger godt 50 km mod vest? Det er intet problem, når du vælger billeje hos Sixt i Ede, og med byens centrale beliggenhed har du endda også mulighed for at opleve både storbyerne Haag og Rotterdam samt det flotte vadehavslandskab i det nordlige Holland, endda på en og samme dag! Sæt dig ganske enkelt bag rattet i Sixtbilen, tænd for GPS'sen og begiv dig afsted mod shopping og museer i vest eller mod det storslåede, flade landskab mod nord, hvor du får storbyens puls på afstand, genfinder roen og lader batterierne op. Er den kombination lige dig? Så er det Sixt Biludlejning Ede, du skal kontakte!

Hvorfor netop Sixt?

Måske er du lidt betænkelig ved at skulle leje en bil i udlandet, men med valget af Sixt får du en stor portion tryghed med i pakken. Vi har været her siden 1912, og vores verdensomspændende koncern er et godt indicium på, at vi har udført vores opgave med bravur. Du finder vores kontor i det nærliggende Apeldoorn, og her kan du som altid glæde dig til den kombination af kvalitetsbiler til fornuftige priser og god service, som har gjort Sixt Biludlejning til et af branchens stærkeste brands verden over. Udvalget bygger på såvel de almindelige personbiler som stationcars, 4x4 og endda sportsvogne og cabrioleter. Har du brug for ekstraudstyr? Det er intet problem, for vi bestræber os altid på at finde den transportløsning, som passer til lige netop dig.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice