Billeje
Deventer
Oversæt
Holland // Deventer
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Deventer: Sixt biludlejning online booking

Lad vores filial Sixt Biludlejning Deventer sørge for transporten, når du begiver dig ud på eventyr i Salland regionen med hyggelige Deventer som din base. Her finder du som altid et godt udvalg af biler til gode priser, og vi er sikre på, at du bliver glad for den fleksibilitet, en udlejningsbil fra Sixt giver dig, når du skal rundt på dagsture i området. Deventer er autentisk hollandsk charme, når det er allerbedst, og uanset om du er tiltrukket af byens historie og atmosfære, eller om du i stedet ser den som en base for ture til de omkringliggende byer, så bliver den lejede bil et altafgørende element. Skal vi være din nye rejsemakker i Holland?

 
 • Apeldoorn

  Sixt Billeje
  Zwolseweg 538
  7345 AN Apeldoorn

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 16:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Deventer

Selvom Deventer ikke er en af Hollands større byer, er her alligevel masse at tage sig til, og en dag i byen kan sagtens inkludere både en arkitektonisk rejse tilbage i tiden, et besøg på det historiske museum, spændende restauranter og barer i det hyggelige område omkring det gamle marked, når dagen går på hæld. Her er med andre ord lidt af det hele, og med byens overskuelige størrelse, er det nemt at føle sig hjemme på kort tid. Selvom den charmerende by indbyder til at køre på opdagelse i bykernen, er der dog også masser af gode muligheder for at tage Sixtbilen og komme ud for at opleve lokalområdet. Her kan man med fordel tage en tur til Apeldoorn eller Zwolle, begge hyggelige byer, som emmer af autentisk charme, samt til hovedstaden Amsterdam. Derudover er der også mulighed for at besøge de flotte nationalparker Veluwezoom og Hoge Veluwe, som ligger ca. 20 km mod syd. Billeje i Deventer kan derfor varmt anbefales til den eventyrlystne bilist!

Ekstraudstyr med den lejede bil

Billeje i Deventer er en smal sag, når du vælger Sixt. Hos os er du nemlig altid sikker på at finde to ting, nemlig gode biler og god service. Sixt biludlejning i Deventer er en fuldendt service, da vi hellere end gerne udstyrer vores allerede toptunede bil med diverse udstyr. Er du interesseret i at leje en bil, kan din biludlejning i Deventer komme på plads på ingen tid, enten ved at ringe til os eller gennemføre bestillingen over nettet. Vi udlejer naturligvis også biler direkte i Deventer, når du vil slippe for trætte fusser, skal nå et akut møde eller drømmer om at komme længere ud i området.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice