Billeje
Den Haag
Oversæt
Holland // Den Haag
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Den Haag: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil i Den Haag og oplev Hollands regeringsbygninger, kongepaladser samt Den Internationale Domstol. Den Haag er dog også en løssluppen by med masser af natteliv, interessante antikvitetsbutikker samt et lækkert strandareal, hvorfor du vil føle dig underholdt dag efter dag. Vælg Sixt Biludlejning i Den Haag og oplev denne fantastiske hollandske by, der er en af landets mest elskede destinationer. Vi kan tilbyde dig udlejningsbiler inden for kategorier såsom stationcars, 4x4, økonomibiler, cabrioleter og sportsvogne.

 
 • Haag Hovedbanegård
  Anna van Buerenplein 13
  2595 DA Den Haag

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø. - Sø.09:00 - 13:00
  Book ved denne station

 • Haag Hovedbanegård

  Sixt Billeje
  Anna van Buerenplein 13
  2595 DA Den Haag

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø. - Sø.09:00 - 13:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Den Haag

Eftersom Den Haag både er regeringsby og kongeresidens, får du med Sixt billeje i Den Haag masser af oplevelser med i bagagen, når du kører rundt i byen. Kongepaladset ligger i Noordeinde og huser også de kongelige haver samt de kongelige stalde. Dette er ganske enkelt et fantastisk udflugtsmål for alle, der har en forkærlighed for monarkiet. Parlamentsbygningen finder du midt i bykernen.En anden af de absolutte topseværdigheder i Den Haag er Fredspaladset, der bl.a. er hjemsted for Den Internationale Domstol. Det er muligt at komme på en rundvisning i det smukke palads, hvor fredsflammen brænder i den evige tro på fred. Med et besøg i Den Haag bør du også tage turen forbi Mauritshuis Museum, hvor du bl.a. finder det verdensberømte motiv Pigen med Perleørering. Den Haag har historisk set været en vigtig kunstby, og i dag afspejler dette sig i de mange antikvitetsbutikker, der ligger overalt i byen. Den Haag er samtidig en grøn by med masser af parkarealer, og kører du Sixt bilen mod molen i Schveningen får du adgang til et strandareal med masser af forlystelser og restauranter.Den Haag er kort sagt en by, der har lidt af det hele!

Billeje i Den Haag fører dig til Delft og Rotterdam

Med biludlejning i Den Haag har du en række udflugtsmuligheder hvis du gerne vil have lidt variation under opholdet. En indlysende mulighed er at tage videre mod Delft, der blot ligger små 20 minutters kørsel fra Den Haag. I byen finder du bl.a. kirkerne Oude Kerk og Nieuw Kerk, og i bykernen finder du desuden mange af de smukke kanaler, som ellers forbindes med Amsterdam. I folkemunde går Delft da også under betegnelsen mini Amsterdam. Det er også særligt interessant at følge i malerens Johannes Vermeers fodspor, når du allerede har set hans mesterværk Pigen med Perleørering i Den Haag. Du kan også køre videre mod Rotterdam med et utal af arkitektoniske kunstværker.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice