Billeje
Assen
Oversæt
Holland // Assen
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Assen: Sixt biludlejning online booking

Er du på vejene i det nordlige Holland, hvad siger du så til at lægge vejen forbi Sixt Biludlejning Assen? Når du vælger en udlejningsbil hos os, vælger du samtidig en rejseform, der tager udgangspunkt i fleksibiliteten til at rejse derhen, hvor du vil. Selvom mange rejsende som regel fokuserer på storbyerne Amsterdam og Rotterdam, når de besøger landet, er der rigeligt at udforske længere mod nord, og uanset om du er tiltrukket af den flotte natur eller den hyggelige atmosfære i de mange mindre byer, bliver du helt sikkert glad for, at du valgte at lægge vejen forbi.

 
 • Groningen Lufthavn
  Machlaan 14 a
  9761 KT Eelde

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Groningen Lufthavn

  Sixt Billeje
  Machlaan 14 a
  9761 KT Eelde

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Assen

Tror man, at Assen kun byder på afslapning i rolige omgivelser, kan man godt tro om igen. Assen huser nemlig en af verdens mest berømte baner til motorcykelløb, TT Circuit Assen, som danner rammen om flere internationale konkurrencer hvert år. Er man ikke til fart og tempo, er der dog også mulighed for at køre på opdagelse i byens historie med et besøg på det flotte Drents Museum, som har eksisteret siden 1854. Selvom den charmerende by indbyder til flere forskellige aktiviteter, må man dog heller ikke glemme, at den gode beliggenhed gør den til et optimalt udgangspunkt for dagsture i området, og det gør man selvfølgelig bedst med en udlejningsbil fra Sixt. Hvad med en badetur ved det flotte vandhavslandskab på en varm dag, eller måske en kulturdag i provinshovedstaden Groningen med dens mange spændende restauranter og butikker? Der er mange muligheder, når du vælger billeje i Assen gennem Sixts Hollandskontorer.

Bilerne hos Sixt i Assen

Billeje i Assen bringer dig givetvis forbi vores kontor i Groningen Lufthavn godt 20 km nord for byen, og her kan vores personale tilbyde et solidt og stærkt varesortiment bestående af kvalitetsbiler til gode priser. Uanset om du har brug for en personbil, stationcar, 4x4 eller sportsvogn, finder vi garanteret den bil, der passer til dine præferencer, og derudover kan vi selvfølgelig også tilføje, hvad du har brug for af ekstraudstyr. Flyver du hjem på et skævt tidspunkt? Så udnyt døgnservicen på mange af vores kontorer. Bemærk gerne, at tilbuddene kan variere mellem de forskellige kontorer, hvorfor du altid bør orientere dig om disse, gerne via hjemmesiden eller vores kundeservice, hvor du også kan leje en bil til din kommende tur. Vores udvalg sigter mod både private og forretningsfolk, så tag et kig på, hvad Sixt Biludlejning Assen tilbyder dig.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice