Billeje
Apeldoorn
Oversæt
Holland // Apeldoorn
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Apeldoorn: Sixt biludlejning online booking

Velkommen til Apeldoorn og til din faste rejsemakker, Sixt. Hos Sixt Biludlejning Apeldoorn er vi altid klar til at vejlede dig inden for alverdens transportløsninger, der omfatter vores mange toptunede udlejningsbiler, der kan lejes til en god pris. Apeldoorn er en charmerende by ca. 60 km vest for Amsterdam, og her har du både mulighed for at slappe af i rolige omgivelser og udforske byens forskellige attraktioner. Byen har en særlig royal forbindelse, for det er nemlig her, at man finder det berømte barokslot Het Loo, som tidligere var kongelig residens. Slottet er i dag museum, og det er helt sikkert et besøg værd. Velkommen til billeje i Apeldoorn med Sixt!

 
 • Apeldoorn

  Sixt Billeje
  Zwolseweg 538
  7345 AN Apeldoorn

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 16:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Apeldoorn

Med et ophold i Apeldoorn får du lidt af det hele. Her er smukke og rolige omgivelser samt spændende attraktioner, og hvis du har lyst til storbyferie, er en dagsudflugt til Amsterdam en oplagt mulighed. Det er bare at sætte sig bag rattet i din Sixtbil og tilbagelægge de ca. 60 km til Hollands hovedstad. Selvom Amsterdam selvfølgelig er spændende og tillokkende, må du dog ikke snyde dig selv for Apeldoorns store turistattraktion. Det imponerende barokslot Het Loo blev bygget i midten af det 17. århundrede, og det tilhørte tidligere det hollandske kongehus Orange Nassau. Slottet er i dag indrettet som museum, og her har man mulighed for at se autentiske møbler og hverdagsgenstande fra de enkelte tidsepoker. Derudover må man ikke glemme den flotte barokhave, der i folkemunde kaldes Hollands Versailles. Trænger du til mere action efter museumsbesøget, anbefaler vi et besøg i den zoologiske have Apenheul, som har specialiseret sig i aber. Her kan du se mere end 30 forskellige abearter, men hold på mad og drikke. Nogen af dem går nemlig frit rundt blandt gæsterne!

Dine tilbud med billeje i Apeldoorn

For mange rejsende er Sixt Biludlejning Apeldoorn det første stop på turen, når man søger efter en nysynet kvalitetsbil, der kan lejes for den ønskede periode. Lej gerne en bil inden for udlejningskategorier som økonomibiler, stationcars og 4x4 og tilføj gerne det ønskede ekstraudstyr, så kørekomforten får de optimale betingelser. Ring eller skriv til os, eller læg vejen forbi, når du sætter fødderne på hollandsk grund. Vi er også parat til at sammensætte individuelle løsninger, ligesom vi har et væld af services, der gør det til en ekstra stor fornøjelse at leje bilen hos Sixt. Så kontakt os i dag!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice