Billeje
Almelo
Oversæt
Holland // Almelo
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Almelo: Sixt biludlejning online booking

Slå vejen forbi Sixt Biludlejning Almelo, hvis du planlægger at leje en bil til turen ned gennem Holland. Med valget af Almelo som din base og Sixt Biludlejning som din rejsemakker har du en helt ideel kombination, hvor du kan få oplevet nogle af de bedste sider af landet, og med udlejningsbilen fra Sixt får opholdet desuden noget ekstra fleksibilitet, hvis du har lyst til at tage på dagsture lidt længere væk. Med sin beliggenhed godt 30 km fra den tyske grænse er Almelo nemlig også et godt valg, hvis du vil tage et kig på eksempelvis storbyerne Dortmund og Düsseldorf eller endda Tysklands fjerdestørste by Køln. Lej en bil her og nu!

 
 • Apeldoorn

  Sixt Billeje
  Zwolseweg 538
  7345 AN Apeldoorn

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 16:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Almelo

Almelo rummer en intim og charmerende bykerne med gode butiksmuligheder og restauranter. Her har man et godt og overskueligt udgangspunkt for eksempelvis besøg i det nærliggende Apeldoorn, som i mange år har været kendt for sin nære tilknytning til det hollandske kongehus OrangeNassau samt den velbevarede gamle kulturby Zwolle, som ligger en kort køretur fra Almelo. Billeje i Almelo giver dog også mulighed for at komme endnu længere omkring, mens dagsture til det tyske Rhinland også eren oplagt mulighed. Hvad med at lade opholdet inkludere et besøg til Düsseldorfs berømte fjernsynstårn eller domkirken i Køln? Uanset om din biludlejning i Almelo sigter mod bestemte områder, eller du bare vil lade spontanitet råde, når du begiver dig ud på tur, er vi sikre på, at du nok skal blive begejstret for valget af Sixt.

Tryghed og effektivitet hos Sixt

Billeje til din ferie eller forretningsrejse i Almelo er en fornuftig investering, hvor du kombinerer trygheden ved at kunne drage fordel af den samme bil under hele opholdet, mens du lynhurtigt når dine destinationer, i stedet for mange minutters venten ved stoppesteder eller dyre billetter. Du finder vores kontor i charmerende Apeldoorn, som ligger omtrent 40 km mod sydvest, hvor udvalget af udlejningsbiler bl.a. bygger på økonomibiler, stationcars, 4x4 samt sportsvogne og cabrioleter. Har du brug for ekstraudstyr, har vi også styr på dette, gerne i kombination med vores andre serviceløsninger. Lyder vi som den rigtige rejsemakker for dig? Husk også, at vi er et af verdens største udlejningsfirmaer af biler, ligesom vores historie går helt tilbage til 1912 med opstarten i Tyskland. Vores troværdighed og ekspertise er derfor helt i top, og vi udlejer naturligvis kun kvalitetsbiler, altid til yderst fair priser.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice