Billeje
Alkmaar
Oversæt
Holland // Alkmaar
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Alkmaar: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning Alkmaar byder dig velkommen til den nordøstlige del af Holland. Du befinder dig godt 40 km fra Amsterdam, hvilket må siges at være et perfekt udgangspunkt for dig, der vil opleve lidt af hvert i omegnen af hovedstaden. Når du lejer en bil hos Sixt, har du desuden gode muligheder for at tage på spændende dagsture i området, og uanset om du er tiltrukket af det flotte landskab og havet eller storbyens pulserende liv, er billeje i Alkmaar en ting, der bør inddrages i feriebudgettet. Skal vi bidrage til at gøre ferien ekstra fleksibel? Så lej en bil hos os.

 
 • Amsterdam Hovedbanegård
  De Ruijterkade 44b
  1012 AA Amsterdam

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø. - Sø.08:00 - 13:00
  Helligdag09:00 - 13:00
  Book ved denne station

 • Amsterdam Hovedbanegård

  Sixt Billeje
  De Ruijterkade 44b
  1012 AA Amsterdam

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Lø. - Sø.08:00 - 13:00
  Helligdag09:00 - 13:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Alkmaar

Alkmaar er en hyggelig by, der indbyder til masser af aktiviteter. Interesserer du dig for historie, kan du med fordel køre på opdagelse i den gamle bydel, som har flere velbevarede bygninger fra middelalderen, og for de kulinarisk interesserede er Alkmaars store ostemarked altid et besøg værd. Med en Sixtbil er det desuden en smal sag at komme til stranden, og det flotte kystlandskab begynder kun 5km vest for byen, hvilket er ideelt til badeture og picnicture eller traveture. Derudover er der kun 25 kmind til Amsterdam, hvor der venter dig alt, hvad du ønsker dig af butiksmuligheder, flot arkitektur og historie samt spændende restauranter og natteliv. Med Alkmaar som udgangspunkt får man ganske enkelt det bedste fra begge verdener. Fred, ro og smuk natur i én retning og storbyferie i den anden, og med Sixt Biludlejning Alkmaar kan man sagtens opleve begge dele på en dag!

Et mangfoldigt udvalg hos Sixtkoncernen

Sixt Biludlejning Alkmaar hører under en koncern, der er et af verdens stærkeste brands indenfor udlejningsbiler, og kombinationen af kvalitetsbiler til gode priser sammen med et højt serviceniveau finder du selvfølgelig også, når det drejer sig om billeje i Alkmaar. På vores kontor står vi klar med et mangfoldigt udvalg inden for både økonomibiler, stationcars, 4x4 samt sportsvogne og cabrioleter, som er helt perfekte, hvis du vil unde dig selv lidt ekstra luksus på turen. Har du brug for ekstraudstyr som for eksempel en GPS er det også et af de mange tilbud, der er fast standard hos et yderst troværdigt brand. Billeje i Alkmaar kan reserveres allerede i dag, så du er klar til at hente bilen kort efter ankomsten til Holland. Det kan ske via vores online kanal, her på hjemmesiden, eller ved telefonisk kontakt med kundeserviceteamet.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice