Billeje
Pointe-à-Pitre
Oversæt
Guadeloupe // Pointe-à-Pitre
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Pointe-à-Pitre: Sixt biludlejning online booking

Hvis du drømmer om en rejse til Guadeloupe, så book allerede i dag din udlejningsbil ved Sixt Biludlejning i Pointe a Pitre. Den caribiske ø Guadeloupe er en smuk destination og hører under De Små Antiller. Paradiset venter på dig, og stemningen er sat til alt fra en bryllupsrejse til en aktiv ferie. Slap af på de hvide sandstrande, tag en svømmetur i det krystalklare vand, udforsk den skønne natur og oplev de sjove dyr i dette caribiske paradis. Med Sixts billeje i Pointe A Pitre har du alle muligheder for at nå rundt til oplevelserne, der er helt unikke for dette øparadis.

 
 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30
  Book ved denne station

 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

  Sixt Billeje
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Pointe A Pitre

Pointe A Pitre er Guadeloupes største by og er ligeledes det finansielle centrum. Når du har afhentet din kvalitetsbil ved Sixt Biludlejning i Pointe A Pitre, kan du køre rundt på dejlige Guadeloupe og nyde fleksibiliteten ved at have egen bil, mens du udforsker alt det, du har udpeget dig i rejsekataloget. Øen er f.eks. kendt for sine palmestrande, heriblandt Plage de Grande Anse, og de vidunderlige naturoplevelser ved vandfaldet Chutes du Carbet og vulkanen Soufrière. Byen Pointe A Pitre har desuden livlige, farverige markeder, interessante historiske museer såsom Musée Schoelcher og en smuk marina, som du ikke bør gå glip af under dit besøg. Vend også gerne Sixtbilen mod Aquarium de Guadeloupe eller øens zoologiske have, hvis du rejser med børn. Foretag Sixts billeje i Pointe a Pitre i dag, og så hjælper vores medarbejdere dig med at tage hånd om de praktiske detaljer for bilrejsen.

Kontakt Sixt i dag og sikr dig din drømmebil

At booke billeje i Pointe A Pitre med Sixt er ligetil. Grib telefonen og ring til Sixtteamet eller gå til bestillingsdelen på vores hjemmeside. Her finder du prisvenlige Sixtbiler af en høj kvalitet, som du kan bestille med ét klik. Husk blot, at du bestiller ud fra de givne kategorier og ikke modeller. Sixt tilbyder imidlertid et premiumudvalg af fremragende køretøjer, der tager højde for dine behov og ønsker for ferien på Guadeloupe. Uanset om du er på udkig efter en kompakt økonomibil, praktisk stationcar, luksus sportsvogn, større minibus eller en robust 4x4, kan vi opfylde dine drømme. Du kan også tilføje praktisk GPS navigation, autostol eller andet ekstraudstyr, når du lejer en bil ved Sixt Biludlejning i Pointe A Pitre. Tøv heller ikke med at spørge Sixtteamet til råds om Guadeloupe eller Sixts produkter.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice