Billeje i Guadeloupe

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Guadeloupe

Oplev Guadeloupe

Sixt Biludlejning på Guadeloupe

Sixt Biludlejning på Guadeloupe

Lej en bil hos Sixt Biludlejning på Guadeloupe og oplev dette caribiske paradis på din helt egen måde. Udforsk denne fantastiske ø og alt, hvad den har at tilbyde, såsom de tropiske palmestrande, betagende naturseværdigheder og intime restauranter, der præsenterer dig for en kreolsk blanding præget af Afrika, Indien og Frankrig. Det er enkelt at bestille en udlejningsbil hos Sixt, ligesom alle vores udlejningsbiler er af højeste kvalitet og fås til overkommelige priser. Lad os hjælpe dig med det praktiske omkring billeje på Guadeloupe, så du kan nyde opholdet i fulde drag og tilføje endnu flere facetter på rejsen mod paradis.Med billeje på Guadeloupe er du godt på vej til en uforglemmelig rejse med afslapning og spændende oplevelser rundt om hjørnet. Guadeloupe består af fem små øer og har magiske strande og azurblåt vand samt vulkaner, vandfald, vandrestier og virkelig gode dykkerspots. Det er nemt at køre i bil på Guadeloupe, men vær blot opmærksom på, at visse veje er meget stejle og kringlede, så kør forsigtigt. Du kan let nå de dejlige strande ved Sainte Anne og Sainte Francois, ligesom du kan bevæge dig mod Bouillante med de varme kilder. Hvis du vil opleve landets gode vandremuligheder, bør du styre Sixt bilen mod Guadeloupe nationalpark, hvor du også kan se de smukke Carbet vandfald. Øen skal selvfølgelig opleves fra vandsiden. Tag på en hyggelig bådtur med snorkling eller begiv dig under havets overflade med en tank på ryggen, så du kommer helt tæt på de mange farverige fisk og koraller. Lej en bil i dag og glæd dig til et eventyr uden sidestykke.
Når billeje skal være ligetil

Når billeje skal være ligetil

En af de vigtigste forudsætninger for at vælge billeje over offentlige transport er, at det bliver ekstra nemt at planlægge ruter, hvad enten det er til ferien eller forretningsrejsen. Hos Sixt bringer vi også denne enkelhed ind i selve bookingprocessen. Du skal blot vælge kontor, bilkategori samt muligt ekstraudstyr, og så er vi klar til at tage os af alle de praktiske detaljer. Sixt Biludlejning på Guadeloupe har udlejningsbilen til dine behov, og du har muligheden for at hente den direkte ved ankomsten, ligesom du også blot kan vente til den dag, hvor du skal køre et langt stræk på øen. Hvad enten du skal leje en bil for en enkelt dag eller en hel uge, så stiller Sixt op og hjælper dig videre på Guadeloupe!
Show more
Godt at vide når du lejer i Guadeloupe
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Guadeloupe?
For at leje bil hos SIXT i Guadeloupe skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Guadeloupe.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Guadeloupe?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,5
Baseret på 2094 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,8)
Aflevering af køretøj
(4,6)
Overdragelse af køretøj
(4,5)

FAQs om lejemål i Guadeloupe

Kan jeg booke et langtidslejemål i Guadeloupe?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Guadeloupe?

Udforsk vores biludlejningslokationer Guadeloupe

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Guadeloupe

Vis mere