Billeje
Les Abymes
Oversæt
Guadeloupe // Les Abymes
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Les Abymes: Sixt biludlejning online booking

Lad Sixt Biludlejning i Les Abymes blive udgangspunkt for opholdet på Guadeloupe. Det caribiske øparadis byder på noget for enhver smag, og findes der mon nogen bedre måde at opdage hovedøen end med en komfortabel kvalitetsbil, der tager dig direkte til destinationerne? I forbindelse med Sixts billeje i Les Abymes får du mulighed for frit at vælge din foretrukne bilkategori ud fra et bredt sortiment. Udlejningsbilen kan herefter udnyttes til at opdage dejlige Les Abymes på Grand Terre, som du ønsker det. Måske drømmer du om spontane udflugter og spændende roadtrips til andre dele af hovedøen. Kontakt Sixts medarbejderteam og få en god snak om den kommende bilrejse.

 
 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30
  Book ved denne station

 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

  Sixt Billeje
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Les Abymes

Der er så mange steder og oplevelser, du kan nyde med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Les Abymes. Den fransk caribiske destination er ubeskriveligt smuk og et sandt paradis for rejsende, der søger afslapning, god mad og hyggelige udflugter i naturen. Fra Les Abymes har du ikke langt til strandene. Sæt eksempelvis kurs ned mod den betagende sydøstkyst af Grande Terre, hvor du blandt andet støder på den enestående og fredelige Plage de Petit Havre efter godt 15 km, der tilbyder azurblåt havvand, gyldent, blødt sand og gode svømmeforhold, eller styr Sixtbilen omtrent 30 km mod nord, hvor du bliver mødt af krystalklart vand og svajende bølger på den betagende Anse du Souffleur strand. Du kan naturligvis også udnytte udlejningsbilen til at besøge den fantastiske Guadeloupe Nationalpark på Basse Terre med frodig regnskov, imponerende vandfald og en aktiv vulkan.

Hos Sixt er dine behov og drømme vores fokus

Det er utroligt enkelt at leje en bil ved Sixt Biludlejning i Les Abymes. Når drømmeferien tager dig til betagende Guadeloupe, vil du jo være sikker på, at du kommer bag rattet i et pålideligt køretøj, der lever op til dine behov. Med det store udbud af Sixtbiler, vil du helt sikkert finde det perfekte køretøj for dig og dit rejseselskab. I forbindelse med Sixts billeje i Les Abymes kan du blandt andet vælge udlejningsbilen ud fra udvalget af kompakte økonomibiler, komfortable stationcars, rummelige 4x4'er og luksus sportsvogne, og med yderligere tilbehør, herunder GPS navigation, autostole og ekstra dækning, kan du tilpasse bilrejsen helt efter dine drømme. Flere af Sixts afdelinger på Guadeloupe giver dig desuden muligheden for at afhente eller returnere udlejningsbilen uden for kontorernes åbningstider, hvilket giver dig den ekstra fleksibilitet, som mange ønsker på ferien.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice