Billeje
Le Gosier
Oversæt
Guadeloupe // Le Gosier
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Le Gosier: Sixt biludlejning online booking

Nyd din ferie på eksotiske Guadeloupe med et prisvenligt køretøj fra en Sixt Biludlejning i Le Gosier. Du kan leje en bil allerede i dag! Du finder den hyggelige badeby Le Gosier ved den sydlige kyst af øen Grande Terre og lige øst for Guadeloupes største by Pointe à Pitre. Området er spækket med gyldne sandstrande, vandsportsaktiviteter samt gode restauranter og barer. Opdag den populære ferieby i dit eget tempo og kør langs med kysten for at finde din yndligsstrand. Sixts billeje i Le Gosier giver dig den frihed, de fleste rejsende ønsker under opholdet. Du er altid velkommen til at kontakte os for et ganske uforpligtende tilbud på en prisvenlig udlejningsbil.

 
 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30
  Book ved denne station

 • Guadeloupe Jarry Centre
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00
  Book ved denne station

 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

  Sixt Billeje
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Guadeloupe Jarry Centre

  Sixt Billeje
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 13:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Le Gosier

Le Gosier er en yndet feriedestination for mange besøgende på Guadeloupe, og det tager ikke lang tid at indse hvorfor. Byen, der er omkranset af magiske strande, er oplagt til en afslappet ferie ved Det Caribiske Hav, men er også et fremragende udgangspunkt, hvis du vil udforske andre dele af hovedøen. Kør gerne mod øst til nærliggende paradisstrande såsom smukke Plage de la Datcha, der er ideel til vandsport og en aftendukkert, eller den vidunderlige og fredelige Plage de Petit Havre, der byder på varmt, klart havvand og hyggelige områder for en picnic. Fra Sixt Biludlejning i Le Gosier kan du naturligvis også tage den cirka 6 km lange køretur til den større by Pointe à Pitre, hvor du blandt kan besøge den smukke kirke Saint Pierre Saint Paul eller opleve det interessante kunstmuseum Saint John Perse, eller fortsætte videre mod Basse Terre og Guadeloupe Nationalpark.

Billeje tilpasset dine drømme

Få friheden til at opdage charmerende Guadeloupe på din egen måde og i et tempo, der passer dig, når du vælger billeje i Le Gosier. Vi har gjort det enkelt for dig at leje en bil i Le Gosier, hvilket du kan gøre via bestillingsdelen her på hjemmesiden, i smartphoneappen op til kort tid inden ankomsten eller ved at gribe telefonen og ringe direkte til Sixts kontor. Vælg frit din foretrukne bilkategori på baggrund af det brede udbud af kvalitetskøretøjer. Den rejsende, der ønsker ekstra luksus og forkælelse på rejsen, foretrækker måske at leje en stilfuld sportsvogn, mens naturelskeren eventuelt er på udkig efter et mere robust og rummeligt køretøj såsom en komfortabel 4x4'er. Ved Sixt Biludlejning i Le Gosier tilbyder vi naturligvis også alt derimellem, eksempelvis pålidelige og moderne økonomibiler og stationcars.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice