Billeje
Guadeloupe
Oversæt
Guadeloupe // Guadeloupe
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Guadeloupe: Sixt biludlejning online booking

Lad drømmen om at udforske en caribisk paradisø blive virkelighed, når du lejer en bil gennem Sixt Biludlejning på Guadeloupe. Den magiske øgruppe Guadeloupe er beliggende i det sydøstlige Caribien og tilhører De Små Antiller. Hovedøen består af en vestlig del, som kaldes Basse Terre, og en østlig del ved navn Grande Terre. Vælg Sixts billeje ved den afdeling på Guadeloupe, som ligger bedst placeret i forhold til dit hotel og seværdighederne, du vil opleve. Uanset din destination vil du hurtigt opdage, at en Sixtbil under opholdet vil lette din transport og gøre den langt mere behagelig end eksempelvis med offentlig transport.

 
 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30
  Book ved denne station

 • Guadeloupe Jarry Centre
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

  Sixt Billeje
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  Ma. - Lø.07:30 - 21:30
  Sø.13:30 - 21:30
  Helligdag13:30 - 21:30

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Guadeloupe Jarry Centre

  Sixt Billeje
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning på Guadeloupe

Når du har bestemt dig for, at rejsen næste gang skal gå til Guadeloupe, har du meget at se frem til. Den enestående øgruppe er hjemsted for magiske palmestrande, uanset i hvilken retning du vender Sixtbilen. Ved den østligste spids finder du eksempelvis smukke Pointe des Châteaux for enden af halvøen, der strækker sig ud i Atlanterhavet. Herfra kan du desuden tage en båd ud til den betagende, lille ubeboede ø Terre de Bas, der byder på kridhvidt, blødt sand og farverige koraller under havets overflade. Derudover kan udlejningsbilen fra din valgte Sixt Biludlejning på Guadeloupe tage dig hen til øens smukke nationalpark på Basse Terre, hvor du får mulighed for at vandre mellem vandfald, vulkaner og termiske bade, ligesom du kan udnytte køretøjet til blandt andet at opdage fantastiske lokale restauranter og besøge ægte romdestillerier.

Lad Sixt forgylde din bilrejse

Vi har i dag kontorer over det meste af verden, og Sixts medarbejderteam på kontorerne er eksperter ud i køreforhold og seværdigheder i de forskellige lande. Tøv ikke med at stille dine spørgsmål til os eller søge tips i forbindelse med din billeje på Guadeloupe. Ved det valgte kontor kan vi nemt skræddersy bestillingen helt efter dine behov. Bestil et køretøj fra din valgte bilkategori, eksempelvis en moderne stationcar, økonomibil eller 4x4'er, og tilpas med ekstra tjenester og udstyr, som kan forgylde bilrejsen lidt ekstra. Nyd blandt andet ubegrænset kilometertal for at slippe for at skulle holde styr på, hvor langt du har kørt, eller tegn en ekstra dækning, der kan give dig lidt ekstra ro i sindet på bilrejsen. Mange af Sixts Biludlejninger på Guadeloupe tilbyder desuden en fleksibel service, der giver dig mulighed for at afhente eller returnere Sixtbilen uden for kontorernes åbningstider, så du kan få fuld valuta for pengene.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice