Billeje
Baie-Mahault
Oversæt
Guadeloupe // Baie-Mahault
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Baie-Mahault: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil og oplev Guadeloupe, som du ønsker det! Sixt Biludlejning i Baie Mahault står klar til at finde den helt rigtige bil til dine behov, præcis som vi har gjort det i mere end 100 år. Vi arbejder ud fra den grundtanke, at alle skal have råd til en udlejningsbil, da du får så meget mere frihed med en bil, end hvis du hele tiden skal pendle mellem busser og toge eller må ty til dyre taxaer. Samtidig har du fleksibiliteten til at kunne indtage dine yndlingsspots, når du føler for det. Sixts billeje i Baie Mahault betyder, at du udgår fra den centrale, smalle tange på hovedøen, hvilket giver dig gode muligheder for at opdage både det vestlige og østlige Guadeloupe.

 
 • Guadeloupe Jarry Centre
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Guadeloupe Jarry Centre

  Sixt Billeje
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Baie Mahault

Guadeloupe er en ideel destination for dig, der vil slappe helt af og opdage den caribiske livsstil. Udlejningsbilen kan udnyttes til mange formål på rejsen, og den vil den gøre dine eventyr betydeligt mere fleksible. Fra din foretrukne Sixt Biludlejning i Baie Mahault har du ikke langt til den smukke og lyse katolske kirke i den historiske del af Pointe à Pitre eller det nyrenoverede Guadeloupe Aquarium mod øst. Husk også at afsætte tid til at opdage nogle af øens bedste strande, såsom den kendte, gyldne sandstrand Grande Anse ved den nordvestlige kyst, der er Guadeloupes længste, eller fredelige Anse des Rochers, der er beliggende mod sydøst. Hvis du sætter kurs mod vest, vil du desuden kunne opdage Guadeloupes nationalpark, der imponerer med de mægtige vandfald og den aktive vulkan La Soufrière.

Tilpas din billeje efter egne ønsker

Sixt har været inden for biludlejningsbranchen i en lang årrække, og vores mission har altid været den samme, nemlig at kunne tilbyde alle rejsende favorable priser og komfortable køretøjer til turen. Hos Sixt får du desuden mulighed for at tilpasse billeje i Baie Mahault efter dine individuelle ønsker via praktisk tilbehør og nyttige tjenester, såsom GPS navigation, ubegrænset kilometertal og dækning af flere førere under opholdet. Nogle af de mange forskellige kategorier, du kan vælge imellem ved Sixts forskellige afdelinger, er komfortable og moderne stationcars og 4x4'er, der har plads til hele familien eller vennegruppen, kompakte og pålidelige økonomibiler samt stilfulde sportsvogne og cabrioleter, der tilbyder lidt ekstra luksus under opholdet. Tag gerne et kig på informationerne for den foretrukne Sixt Biludlejning i Baie Mahault online på hjemmesiden, inden du gennemfører din forhåndsbestilling.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice