Billeje i Peloponnes

 

Vores services ved Peloponnes

Sixt Biludlejning på Peloponnes

Sixt Biludlejning på Peloponnes

Vil du besøge halvøen Peloponnes, skal du en tur til det sydlige Grækenland, og her kæmper prægtige borgkomplekser, antikke templer og bjergmassiver samt smukke strande flittigt om din gunst, da de ligger på stribe i dette helt igennem fantastiske område. Tag bilen med rundt og oplev nye sider af Grækenland. Sixt Biludlejning Peloponnes står klar med de helt rigtige udlejningsbiler, så lej en bil allerede i dag. Du kan roligt afsætte flere dage, hvis du skal rundt på Peloponnes. Halvøen, der er forbundet til det græske fastland via en landtange og gennemskæres af Korinthkanalen, er nemlig spækket med små idylliske byer og historiske steder, hvor du virkelig kan få god udnyttelse af din billeje på Peloponnes. På dine køreture gennem området kan du bl.a. tage i retning af Olympia, der eksempelvis huser templerne for Zeus og Hera, ligesom du kan opleve stedet, hvor den olympiske ild brænder. Næste destination kunne blive oldtidsbyen Mykene, havnebyen Nafplio eller Kalamata, en afde største byer på Peloponnes. Eller måske lader du dig fascinere af drypstenshulerne i Mani, Costa Navarino eller Nestorpaladset. Din biludlejning på Peloponnes giver også en unik mulighed for at køre rundt blandt lifligt duftende vinmarker og citrusplantager, alt imens du passerer bjergmassiverne, der udgør en fantastisk setting for både trekking og skisport. Skulle du blive fristet af et visit i den græske hovedstad Athen, ligger den i kort afstand af Peloponnes og er derfor helt ideel til en dagsudflugt.
Oplev mere af Grækenland med Sixt

Oplev mere af Grækenland med Sixt

Sixts tilbud om billeje på Peloponnes bliver lynhurtig en god investering, da du naturligvis skal rundt i alle afkroge af halvøen, hvor der også er muligheder for at tage båden over til flere af øerne i det græske øhav. Vi tør godt påstå, at du får set mere af Grækenlands Peloponnes, når du råder over en bil. Du kan hoppe uden om den kollektive transport og blot begive dig direkte ud til de steder, du gerne vil se. Du bliver på den måde også egen herre over dagsprogrammet og får dermed tid til at suge stemningen til dig. Sixt er et af verdens største og ældste biludlejningsfirmaer, og vi kan derfor byde ind med masser af erfaring på området. Vores biludlejning på Peloponnes kan nemt bookes på forhånd via nettet eller over telefonen. Herefter møder du blot op på det udvalgte kontor og henter bilen direkte efter din ankomst til Grækenland.
Show more

Godt at vide når du lejer i Peloponnes

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Peloponnes.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Peloponnes?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Peloponnes. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Peloponnes?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 107 anmeldelser
Service under og efter lejemålet
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Aflevering af køretøj
(4,9)

FAQs om lejemål i Peloponnes

Kan jeg booke et langtidslejemål i Peloponnes?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Peloponnes?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Peloponnes

Vis mere