Billeje
Lefkada
Oversæt
Graekenland // Lefkada
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Lefkada: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning i Lefkada er dit naturlige udgangspunkt, hvis du har planer om et ophold i altid dejlige Grækenland. Den græske ø Lefkada, også kendt under navnet Lefkas, tilhører øgruppen De Ioniske Øer og er beliggende vest for fastlandet. En udlejningsbil giver dig fremragende forudsætninger for at tage på opdagelse og få lidt mere ud af din rejse. Udover at kunne tage på eventyr på den charmerende ø kan du nemlig også køre til fastlandet, som er forbundet med Lefkadavia en lille bro. Book Sixt billeje i Lefkada og udforsk alt det, du overhovedet orker på denne charmerende ø.

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Lefkada

Øen Lefkada er kendt for sin afslappede atmosfære, uspolerede natur og fantastiske hvide sandstrande, der indbyder til fredelige dage i den græske sol. Sammenlignet med mange andre græske øer er Lefkada forholdvis upåvirket af turismen, og det er derfor muligt at have nogle af øens magiske strande for sig selv, hvis man er heldig. Når du lejer en bil fra Sixt Biludlejning i Lefkada, er det derfor ret oplagt at udforske nogle af øens bedste strande ved den sydvestlige kyst. Udnyt gerne Sixbilen og tag på en dagsudflugt til den maleriske og fredelige strand Egremni, der har kridhvidt sand, krystalklart vand og smukke omgivende klipper. Du kan også sætte kursen lidt længere sydpå mod den imponerende og magiske strand Porto Katsiki, som kun kan nås med båd eller via trapper, hugget ind i klipperne. Hvis du får lyst til historiske seværdigheder, er det også værd at køre til det idylliske kloster Panagia Faneromeni i Frini eller det spændende arkæologiske musem i hovedbyen Lefkada.

Så mange muligheder med Sixt

Sixt billeje i Lefkada letter din transport rundt på øen, idet du både kan køre, når du vil, ligesom du kan slippe helt uden om de offentlige transportmidler. Du vælger frit bilkategorien. Vælg blot den, som passer til dit rejseselskab, personlige smag og pengepung. Du kan booke online, via Sixts app eller telefonisk, hvor vores medarbejderteam guider dig frem til den helt rigtige bil. Uanset om du skal på en længere ferie med hele familien eller en kort rejse med kæresten, har Sixt det rette køretøj for dig. Ved Sixt Biludlejning i Lefkada finder du desuden nyttigt ekstraudstyr, så tag kontakt til Sixt med det samme og få realiseret dine rejsedrømme. Som verdensførende virksomhed inden for biludlejningsbranchen har vi masser af ressourcer til at varetage netop dine behov via kontorer i mere end 100 lande.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice