Billeje i Kos

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Kos

Sixt Biludlejning på Kos

Sixt Biludlejning på Kos

Grækenland er kendt for det smukke azurblå hav, de hvide sandstrande, betagende klippelandskab og de uendelige rækker af hvidkalkede villaer med blå skodder. Kos er ingen undtagelse, og så snart du lander, vil du forstå, hvorfor øen er en af landets mest eftertragtede feriedestinationer. Vi står bl.a. klar til at modtage dig i lufthavnen og hjælper dig godt i gang med din rejse! Lej en bil hjemmefra, så du hurtigt kan komme videre fra lufthavnen til de smukke strande og imponerende arkitekturperler fra gamle dage. Vælgallerede nu Sixt billeje på Kos! Kos ligger smukt placeret i det billedskønne Ægæiske Hav og gemmer på utallige historiske, kulturelle og arkæologiske perler samt kilometervis af betagende strande. Gør som så mange andre besøgende, vælg Sixt Biludlejning på Kos og udforsk øen. Dette giver dig friheden til at rejse rundt over hele øen, præcis når det passer dig og dine rejsekammerater. Mange af øens mest populære attraktioner kan nemmest nås i bil, og vælger du at benytte dig af billeje på Kos, kan du belejligt udforske de mange naturområder og arkæologiske fund. Vi anbefaler at tilvælge GPS navigation i din udlejningsbil, så du nemt kan finde rundt på de snoede veje. Vi tilbyder naturligvis også andre former for ekstraudstyr, så du får den optimale oplevelse under dit roadtrip rundt i det græske! Kontakt os med det samme, og så hjælper vi dig med at sammensætte den perfekte udlejningsbil. Vær opmærksom på, at vi ikke kan garantere en specifik model, men blot en bestemt kategori. Vælg mellem alt fra frække sportsvogne og cabrioleter til praktiske familiebiler.
I Hippokrates’ fodspor

I Hippokrates’ fodspor

Hvis Athen er fødeby for vestlig civilisation og demokrati, er Kos fødeby for vestlig medicin. Her boede og praktiserede den vestlige medicins fader, Hippokrates for mange hundrede år siden. Hop ind i bilen fra Sixt Biludlejning på Kos og besøg Asclepeion, efter den græske medicingud Asclepius, hvor Hippokrates for længe, længe siden praktiserede og underviste. Gå heller ikke glip af Kos’ smukke fæstning, hvor du kan mærke historien og de gamle grækere ånde dig i nakken, når du slentrer rundt mellem de tykke mure.På denne naturskønne ø er der naturligvis en masse andet at opleve end de interessante historiske seværdigheder. Oplev skønne naturområder på Kos med en bil fra Sixt. Tag eventuelt en snorkelpause på Agios Fokas strand, inden du kører videre til Thermae med de naturlige jacuzziers varme vand.
Show more
Godt at vide når du lejer i Kos
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Kos.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Kos?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Kos. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Kos?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,4
Baseret på 162 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Overdragelse af køretøj
(4,8)
Aflevering af køretøj
(4,5)
FAQs om lejemål i Kos
Kan jeg booke et langtidslejemål i Kos?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Kos?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Kos

Vis mere