Billeje
Kos
Oversæt
Graekenland // Kos
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Kos: Sixt biludlejning online booking

Grækenland er kendt for det smukke azurblå hav, de hvide sandstrande, betagende klippelandskab og de uendelige rækker af hvidkalkede villaer med blå skodder. Kos er ingen undtagelse, og så snart du lander, vil du forstå, hvorfor øen er en af landets mest eftertragtede feriedestinationer. Vi står bl.a. klar til at modtage dig i lufthavnen og hjælper dig godt i gang med din rejse! Lej en bil hjemmefra, så du hurtigt kan komme videre fra lufthavnen til de smukke strande og imponerende arkitekturperler fra gamle dage. Vælgallerede nu Sixt billeje på Kos!

 
 • Kos Lufthavn

  Sixt Billeje
  Arrival Hall
  853 02 Kos

  Ma. - Sø.08:00 - 21:30
  Helligdag08:00 - 21:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Kos Havn

  Sixt Billeje
  Akti Miaouli street
  85300 Kos

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning på Kos

Kos ligger smukt placeret i det billedskønne Ægæiske Hav og gemmer på utallige historiske, kulturelle og arkæologiske perler samt kilometervis af betagende strande. Gør som så mange andre besøgende, vælg Sixt Biludlejning på Kos og udforsk øen. Dette giver dig friheden til at rejse rundt over hele øen, præcis når det passer dig og dine rejsekammerater. Mange af øens mest populære attraktioner kan nemmest nås i bil, og vælger du at benytte dig af billeje på Kos, kan du belejligt udforske de mange naturområder og arkæologiske fund. Vi anbefaler at tilvælge GPS navigation i din udlejningsbil, så du nemt kan finde rundt på de snoede veje. Vi tilbyder naturligvis også andre former for ekstraudstyr, så du får den optimale oplevelse under dit roadtrip rundt i det græske! Kontakt os med det samme, og så hjælper vi dig med at sammensætte den perfekte udlejningsbil. Vær opmærksom på, at vi ikke kan garantere en specifik model, men blot en bestemt kategori. Vælg mellem alt fra frække sportsvogne og cabrioleter til praktiske familiebiler.

I Hippokrates’ fodspor

Hvis Athen er fødeby for vestlig civilisation og demokrati, er Kos fødeby for vestlig medicin. Her boede og praktiserede den vestlige medicins fader, Hippokrates for mange hundrede år siden. Hop ind i bilen fra Sixt Biludlejning på Kos og besøg Asclepeion, efter den græske medicingud Asclepius, hvor Hippokrates for længe, længe siden praktiserede og underviste. Gå heller ikke glip af Kos’ smukke fæstning, hvor du kan mærke historien og de gamle grækere ånde dig i nakken, når du slentrer rundt mellem de tykke mure.På denne naturskønne ø er der naturligvis en masse andet at opleve end de interessante historiske seværdigheder. Oplev skønne naturområder på Kos med en bil fra Sixt. Tag eventuelt en snorkelpause på Agios Fokas strand, inden du kører videre til Thermae med de naturlige jacuzziers varme vand.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice