Billeje i Kalamata

 

Vores services ved Kalamata

Sixt Biludlejning i Kalamata

Sixt Biludlejning i Kalamata

Lad Sixt Biludlejning være første stop på turen rundt i Kalamata. Hos os finder du altid et godt og alsidigt udvalg af moderne, nysynede biler, og med en udlejningsbil har du en maksimal grad af frihed til at holde ferie helt efter dit eget hoved. Du lægger selv programmet, og der er plads til at være spontan og ændre planerne, som du har lyst til. Kalamata er en af Grækenlands dejligste feriebyer, og med de mange attraktioner i byen bliver du helt sikkert glad for den fleksibilitet, som du får med Sixt billeje i Kalamata.Havnebyen Kalamata ligger i det sydlige Grækenland med en skøn udsigt over Middelhavet, og her finder du både dejlige badestrande og et spændende byliv, hvor du rigtigt kan suge stemningen til dig blandt de flotte gamle huse og de hyggelige små taverner. Interesserer du dig for historie, har Kalamata også noget at byde på. På byens arkæologiske museum har du mulighed for at dykke ned i mere end 1000 års historie, og hvis du vil opleve et stykke af byens historie helt tæt på, er det bare at tage turen op til Kalamatas gamle fæstningsværk fra det 13. århundrede. Derudover må du ikke snyde dig selv for at opleve Grækenlands første bidrag til UNESCOs Verdensarvsliste, Apollontemplet Bassae, der ligger ca. to timers kørsel fra byen. Med billeje i Kalamata kan det betegnes som en smuttur! Trænger du til at slappe af efter en lang dag fyldt med oplevelser i og omkring Kalamata? Så anbefaler vi en tur på byens hyggelige marina. Kalamata er en havneby, og det ser man også på de lokale menukort, der er præget af mange lækre fiskeretter, selvfølgelig serveret med de verdensberømte kalamataoliven. Kali orexi!
Sixt giver dig en optimal fleksibilitet

Sixt giver dig en optimal fleksibilitet

Den bedste ferie er den, hvor du kan lave lige det, man har lyst til. På vores kontor i Kalamata er vi altid klar til at vejlede dig, så du finder den transportløsning, der passer bedst til dine individuelle behov, og uanset om du skal bruge en almindelig personbil, en stationcar eller måske en sportsvogn, har vi helt sikkert noget, der falder i din smag. Ring eller skriv til os i dag. Du kan også reservere din biludlejning i Kalamata via vores hjemmeside, og så sørger vi for, at du lejer en bil, der er klar til at tage dig med på et ægte græsk eventyr.
Show more

Godt at vide når du lejer i Kalamata

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Kalamata.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Kalamata?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Kalamata. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Kalamata?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 107 anmeldelser
Service under og efter lejemålet
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Aflevering af køretøj
(4,9)

FAQs om lejemål i Kalamata

Kan jeg booke et langtidslejemål i Kalamata?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Kalamata?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Kalamata

Vis mere