Billeje
Heraklion
Oversæt
Graekenland // Heraklion
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Heraklion: Sixt biludlejning online booking

Hvis du planlægger et besøg på den græske ø Kreta, bør du overveje at leje bilen ved Sixt Biludlejning i Heraklion. En udlejningsbil giver fleksibilitet til at udforske øen på kryds og tværs. Det betyder også fuld frihed til at planlægge din ferie efter dit humør, vejret eller lysten til at se en bestemt ting. Hvis en forretningsrejse i stedet har ført dig til storbyen, indebærer billeje i Heraklion, at du lynhurtigt når rundt mellem møder eller konferencelokaler. Med billeje i Heraklion starter du ud i Kretas største by, som ligger forholdsvis centralt på øens nordlige kyst. Lad Sixtbilen føre dig til historiske steder eller nyd en dag på en af de mange fantastiske strande. Valget er dit, når du vælger at leje en udlejningsbil hos Sixt.

 
 • Kreta Heraklion Lufthavn
  Kazantzakis Airport
  71500 Heraklion

  Ma. - Sø.07:30 - 23:00
  Helligdag07:30 - 23:00
  Book ved denne station

 • Kreta Heraklion Havn
  Nearchou Avenue
  71307 Heraklion

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00
  Book ved denne station

 • Kreta Heraklion Lufthavn

  Sixt Billeje
  Kazantzakis Airport
  71500 Heraklion

  Ma. - Sø.07:30 - 23:00
  Helligdag07:30 - 23:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Kreta Heraklion Havn

  Sixt Billeje
  Nearchou Avenue
  71307 Heraklion

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Heraklion

Du finder mange arkæologiske skatte på denne smukke ø og vil helt sikkert ikke komme til at kede dig. Sæt gerne kurs mod Knossos, som anses for at være Europas ældste by og hovedstaden for det minoiske Kreta. Ruinerne blev opdaget i begyndelsen af det 20. århundrede, og siden da er dele af komplekset blevet restaureret for at give et indtryk af nogle aspekter af det minoiske liv. Sixt billeje i Heraklion kan også tage dig til den imponerende, venetianske fæstning Rocca Al Mare, som ligger i havneområdet. Fæstningen er utrolig velbevaret og er et ikonisk symbol for Heraklion. Byens centrum er desuden stadig defineret af de venetianske mure, som vi stærkt anbefaler, at du udforsker lidt nærmere. Du kan naturligvis også altid tage turen fra Sixt Biludlejning i Heraklion til strande, såsom Amoudara eller Lygaria.

Sixt er dit naturlige valg på bilrejsen

Lej en bil med Sixt i Heraklion og afhent den ved dit foretrukne kontor i byen. Der er meget at udforske og nyde på denne smukke ø, og billeje i Heraklion er derfor ideelt, når opholdet i Grækenland skal have mest muligt indhold. Uanset om du er på Kreta for en weekendtur eller planlægger en lidt længere ferie, finder du det rette køretøj hos Sixt, som giver dig mulighed for at vælge imellem alt fra smarte økonomibiler og stationcars til sportsvogne og rummelige 4x4%u2019er. Nyd det behagelige klima og de smukke omgivelser i Heraklion med en moderne udlejningsbil på turen. Hvis du leder efter tilbehør, f.eks. GPS navigation, eller tjenester, såsom et ubegrænset kilometertal, kan det tilføjes i forbindelse med bestillingen hos Sixt Biludlejning i Heraklion.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice