Billeje i Corfu

 

Mest populære i Corfu

* Priserne er udregnet den 29.05.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Korfu Lufthavn der starter den 05.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Corfu

Biludlejning på Korfu med Sixt

Biludlejning på Korfu med Sixt

Hvis du er én af de heldige, der skal bruge ferien i Grækenland, står Sixt Biludlejning på Korfu klar til at hjælpe dig i gang med rejsen, så du hurtigt kommer af sted og i gang med ferien, uanset om der står eventyr eller afslapning på programmet. Vælg den udlejningsbil, der bedst matcher dine behov. Lej en bil allerede i dag, enten her på siden eller over telefonen, og bliv godt kørende på din tur til Grækenland! Du kan naturligvis altid kontakte os for gode råd om vores udlejningsbiler. Korfu er uden tvivl en perle i det græske øhav, og vælger du at benytte dig af billeje på Korfu, kan du sætte dit eget tempo og din egen retning mod lige de seværdigheder eller naturperler, der tiltaler dig mest. Selv uden noget fast mål er en udlejningsbil et perfekt valg på denne ø, hvor turen i sig selv er en oplevelse grundet den spektakulære udsigt. Der er både større veje fra nord til syd og øst til vest, men også en masse små, snørklede veje til de mere eventyrlystne. Som turist kan det være svært at finde rundt på øen, men det er der heldigvis råd for. GPS’en er blot én af vores mange ekstra ydelser, som kan gøre din tur både lettere og sjovere. Tilføj også barnesæder eller en ekstra chauffør. Sixt Biludlejning hjælper med at gøre din tur til Korfu til noget helt specielt!
Solkyst og sand mellem tæerne Listen over strande på Korfu er næsten uendelig. Hvis du er til rigtig daseferie, er det bare at hoppe bag rattet, smide vennerne eller ungerne om på bagsædet og tage på opdagelse mellem de mange forskellige strande rundt på kysterne. Besøg Agios Gordios og Glyfada, nogle af øens mest populære strande, omgivet af storslåede klippeformationer, eller prøv dig frem som nudist på Myrtiotissa. Med en lejebil er du også fri til at køre rundt og finde små, uspolerede strande, hvor du sommetider kan være heldig at få det azurblå vand helt for dig selv. Korfu er naturligvis meget andet end smukke, hvide strande og høje klipper. Hvis du er mere til historie og kultur, har øen også en masse at byde på. På med kørehandskerne og af sted! Nyd den gamle by med dens mange kirker og historiske seværdigheder, herunder katedralen og Skt. Spyridon kirken. Oplev ligeledes den flotte fæstning med billeje på Korfu.
Show more

Godt at vide når du lejer i Corfu

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Corfu?
For at leje bil hos SIXT i Corfu skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Corfu.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Corfu?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Corfu. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,4
Baseret på 347 anmeldelser
Vejen til SIXT
(5,0)
Aflevering af køretøj
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,4)

FAQs om lejemål i Corfu

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Corfu?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Corfu?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Corfu?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Corfu

Vis mere