Billeje
Corfu
Oversæt
Graekenland // Corfu
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Corfu: Sixt biludlejning online booking

Hvis du er én af de heldige, der skal bruge ferien i Grækenland, står Sixt Biludlejning på Korfu klar til at hjælpe dig i gang med rejsen, så du hurtigt kommer af sted og i gang med ferien, uanset om der står eventyr eller afslapning på programmet. Vælg den udlejningsbil, der bedst matcher dine behov. Lej en bil allerede i dag, enten her på siden eller over telefonen, og bliv godt kørende på din tur til Grækenland! Du kan naturligvis altid kontakte os for gode råd om vores udlejningsbiler.

 
 • Korfu Lufthavn
  Arrival Hall
  49100 Corfu

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00
  Book ved denne station

 • Korfu Lufthavn

  Sixt Billeje
  Arrival Hall
  49100 Corfu

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Biludlejning på Korfu med Sixt

Korfu er uden tvivl en perle i det græske øhav, og vælger du at benytte dig af billeje på Korfu, kan du sætte dit eget tempo og din egen retning mod lige de seværdigheder eller naturperler, der tiltaler dig mest. Selv uden noget fast mål er en udlejningsbil et perfekt valg på denne ø, hvor turen i sig selv er en oplevelse grundet den spektakulære udsigt. Der er både større veje fra nord til syd og øst til vest, men også en masse små, snørklede veje til de mere eventyrlystne. Som turist kan det være svært at finde rundt på øen, men det er der heldigvis råd for. GPS’en er blot én af vores mange ekstra ydelser, som kan gøre din tur både lettere og sjovere. Tilføj også barnesæder eller en ekstra chauffør. Sixt Biludlejning hjælper med at gøre din tur til Korfu til noget helt specielt!

Solkyst og sand mellem tæerne

Listen over strande på Korfu er næsten uendelig. Hvis du er til rigtig daseferie, er det bare at hoppe bag rattet, smide vennerne eller ungerne om på bagsædet og tage på opdagelse mellem de mange forskellige strande rundt på kysterne. Besøg Agios Gordios og Glyfada, nogle af øens mest populære strande, omgivet af storslåede klippeformationer, eller prøv dig frem som nudist på Myrtiotissa. Med en lejebil er du også fri til at køre rundt og finde små, uspolerede strande, hvor du sommetider kan være heldig at få det azurblå vand helt for dig selv. Korfu er naturligvis meget andet end smukke, hvide strande og høje klipper. Hvis du er mere til historie og kultur, har øen også en masse at byde på. På med kørehandskerne og af sted! Nyd den gamle by med dens mange kirker og historiske seværdigheder, herunder katedralen og Skt. Spyridon kirken. Oplev ligeledes den flotte fæstning med billeje på Korfu.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice