Billeje i Chania

 

Mest populære i Chania

* Priserne er udregnet den 29.05.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Kreta Chania Lufthavn der starter den 05.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Chania

Sixt Biludlejning i Chania

Sixt Biludlejning i Chania

Lej en moderne udlejningsbil ved en af Sixts Biludlejninger i Chania. Den smukke græske ø Kreta er landets største og er beliggende i den sydlige del af det græske øhav. Chania er Kretas andenstørste by, og den er bl.a. hjemsted for fantastisk natur, vidunderlig mad og smukke strande. Chania er bygget på havet, og byen kombinerer derfor gammelt og nyt på en særlig malerisk måde. Med en Sixt udlejningsbil på ferien kan du opleve alt det, du drømmer om. Nyd livet på øens mange strande, besøg vidunderlige restauranter uden for turistområderne, udforsk den spændende historie og tag på en dagstur ud i Kretas dejlige natur. Kontakt specialisten Sixt i dag og lad os håndtere din prisvenlige billeje i Chania.Charmerende Chania byder på utallige interessante seværdigheder og sjove oplevelser. Gå ikke glip af den hyggelige gamle bydel og nyd byens strande ved Platanias og Agia Marina. Du bør tage en tur langs havnen ud til det venetianske fyrtårn eller besøge et af byens interessante museer, herunder søfartsmuseet, det arkæologiske museum eller det byzantinske museum, hvis du vil lære mere om øen og dens historie. Sixts billeje i Chania giver dig naturligvis også mulighed for at tage på spændende udflugter. Besøg gerne nogle af de mange omgivende klostre, f.eks. i Kolymbari, eller vandr gennem den enestående Samariakløft. Du kan også styre Sixtbilen mod det venetianske slot Frangocastello eller tage på en længere og utrolig naturskøn tur til den lille ø Elafonissi i sydvest, der har nogle af Grækenlands smukkeste strande. På vidunderlige Kreta venter der oplevelser for enhver smag.
Sixt forgylder din ferie i det græske øhav

Sixt forgylder din ferie i det græske øhav

Via Sixt Biludlejning i Chania kan du gå målrettet efter attraktive priser på førsteklasses køretøjer. Foretag dit valg af bilkategori og vælg f.eks. højkvalitetsbiler, herunder komfortable og moderne økonomibiler, stationcars, 4x4og luksus sportsvogne. Bemærk at Sixt kan garantere dit valg af bilkategori, men at ønsker om en specifik bilmodel afhænger af tilgængeligheden på det udvalgte rejsetidspunkt. Ønsker du ekstraudstyr eller tjenester, kan du også opgradere bestillingen med bl.a. GPS navigation, dækning af yderligere en fører, kaskobeskyttelse, børnesæder, ubegrænset kilometertal og meget mere. Du foretager billejen i Chania online, via Sixts app eller ved at gribe telefonen og ringe til os. Lej en Sixtbil i dag og glæd dig til en fantastisk bilrejse i det græske øhav. Vi er mestre i at levere kvalitetsydelser på bilrejsen, så kontakt os gerne.
Show more

Godt at vide når du lejer i Chania

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Chania?
For at leje bil hos SIXT i Chania skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Chania.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Chania?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Chania. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 481 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Aflevering af køretøj
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,6)

FAQs om lejemål i Chania

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Chania?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Chania?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Chania?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Chania

Vis mere