Billeje i Athen

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Athen filial

Adresse

Syngrou Avenue 11/Lempesi, 117 43 Athens, Graekenland
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
08:00 - 21:00
Helligdage
08:00 - 21:00

Vores services ved Athen

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt teamet byder dig velkommen til Grækenlands vidunderlige hovedstad Athen, som du bedst udforsker med en fantastisk udlejningsbil fra Sixt. Denne bemærkelsesværdige by charmerer hvert år mange besøgende med sit enorme udbud af kultur, historie, natteliv, gastronomi og naturlige skønhed. Hent bilen ved Sixt Biludlejning Athen og læg ud med at besøge det verdensberømte Akropolis og Parthenon på byens top. Besøg også gerne Platons Akademi og oplev de smukke neoklassiske bygninger på gaden Panepistimiou. Strandelskere kan desudenvende bilen mod Athens fremragende strande for at slikke sol, og hvis du er til shopping, kan du med billeje i Athen drage fordel af byens fantastiske indkøbscentre og mange butikker. Lej en bil i dag og glæd dig til en fantastisk bilrejse med Sixt.
Sixt Biludlejning i Athen

Sixt Biludlejning i Athen

Sixt afdelingen i dejlige Athen tilbyder et stort udvalg af forskellige køretøjer, så uanset hvad du planlægger med din billeje i Athen, kan vi hjælpe dig på vej. Gennemse vores sortiment af bl.a. økonomibiler, sportsvogne, stationcars og 4x4 og bestil derefter den ønskede kategori online eller over telefonen sammen med Sixt teamet. Vælg frit blandt vores moderne, prisværdige og komfortable biler og skræddersy din biludlejning i Athen med praktisk ekstraudstyr, som en GPS eller en barnestol, samt muligheden for bl.a. at tilføje en ekstra fører og andre services. Du skal ikke tøve med at kontakte Sixt personalet, hvis du har spørgsmål om vores produkter eller smukke Athen. Sixt Biludlejning i Athen ser frem til at få dig bag rattet og ud på eventyr i Grækenlands hovedstad.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Athen
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Athen?
For at leje bil hos SIXT i Athen skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Athen.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Athen?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 593 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,8)
Aflevering af køretøj
(4,8)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Athen

Kan jeg booke et langtidslejemål i Athen?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Athen?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?