Billeje i Matoury

 

Mest populære i Matoury

* Priserne er udregnet den 04.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Cayenne Lufthavn der starter den 11.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Matoury

Sixt Biludlejning i Matoury

Sixt Biludlejning i Matoury

Hop ind i en lejet Sixtbil i Fransk Guyana og lad rejsen begynde ved Sixt Biludlejning i Matoury. Områdets naturlige skønhed kan frit opleves i dit eget tempo, når du lejer en bil ved Sixt. Slip for at skulle rejse med bus og skulle tilpasse turen efter andre rejsende. Matoury ligger i den nordlige del af landet, lidt syd for det centrale Cayenne samt ved hovedstadens lufthavn. Det gør billeje ved Sixt Biludlejning Matoury ekstra praktisk for dig, der ankommer til eller skal forlade Fransk Guyana via lufthavnen. Med en bil kan du nemt køre rundt i Matoury og den charmerende hovedstad Cayenne, men du får selvfølgelig også rigtig gode forudsætninger for at skabe et personligt rejseeventyr i resten af landet.Matoury byder på oplevelser for enhver smag. En udlejningsbil gør det f.eks. særligt nemt at besøge det store naturreservat Mont Grand Matoury, hvor du kan vandre blandt regnskov, se vandfald og nyde det dejlige dyreliv på tætteste hold, men Sixt billeje i Matoury giver også mulighed for at besøge paradis strande såsom Remire Montjoly. Hvis du vil opdage storbyens liv, kan du køre en tur til de mere centrale dele af hovedstaden Cayenne. Stop gerne ved det intessante museum Alexandre Franconie, oplev fascinerende historiefortællinger ved fæstningen Cépérou, der desuden byder på herlige udsigter over havet og hovedstaden, og nyd fantastisk mad i området Little India. I hovedstaden kan du desuden gå en tur i den dejlige botaniske have Jardin Botanique de Cayenne eller shoppe løs omkring torvet Place des Palmistas. Forhåndsbestil udlejningsbilen ved Sixt i dag og glæddig til en tryg og behagelig bilrejse.
Lej en prisvenlig kvalitetsbil ved Sixt i Matoury

Lej en prisvenlig kvalitetsbil ved Sixt i Matoury

Eksotiske Fransk Guyana byder på spændende seværdigheder, som du lettest når med en moderne bil. Når du lejer en bil ved afdelingen i Matoury, f.eks. en smart og komfortabel stationcar, økonomibil eller 4x4%u2019er, åbnes der op for gode priser og fleksibiliteten til at kunne planlægge turen helt efter egne præferencer. Sixt billeje i Matoury giver dig desuden chancen for at bestille tilbehør à la en ekstra dækning til de respektive chauffører samt GPS navigation, og der er et hav af andre valgmuligheder. Sixt har kontorer over det meste af verden og mere end 100 års erfaring fra branchen, hvorfor du er i trygge hænder, når du vælger at leje din bil ved Sixt Biludlejning i Matoury. Kontakt os og få mere at vide.
Show more

Godt at vide når du lejer i Matoury

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Matoury?
For at leje bil hos SIXT i Matoury skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Matoury.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Matoury?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Matoury. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,1
Baseret på 37 anmeldelser
Vejen til SIXT
(5,0)
Service under og efter lejemålet
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(4,4)

FAQs om lejemål i Matoury

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Matoury?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Matoury?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Matoury?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Matoury

Vis mere