Billeje
Matoury
Oversæt
Fransk Guyana // Matoury
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Matoury: Sixt biludlejning online booking

Hop ind i en lejet Sixtbil i Fransk Guyana og lad rejsen begynde ved Sixt Biludlejning i Matoury. Områdets naturlige skønhed kan frit opleves i dit eget tempo, når du lejer en bil ved Sixt. Slip for at skulle rejse med bus og skulle tilpasse turen efter andre rejsende. Matoury ligger i den nordlige del af landet, lidt syd for det centrale Cayenne samt ved hovedstadens lufthavn. Det gør billeje ved Sixt Biludlejning Matoury ekstra praktisk for dig, der ankommer til eller skal forlade Fransk Guyana via lufthavnen. Med en bil kan du nemt køre rundt i Matoury og den charmerende hovedstad Cayenne, men du får selvfølgelig også rigtig gode forudsætninger for at skabe et personligt rejseeventyr i resten af landet.

 
 • Cayenne Lufthavn
  Comptoir Airport
  97351 Matoury

  Ma. - Sø.10:30 - 13:00
   15:00 - 20:30
  Helligdag10:30 - 13:00
   15:00 - 20:30
  Book ved denne station

 • Cayenne Lufthavn

  Sixt Billeje
  Comptoir Airport
  97351 Matoury

  Ma. - Sø.10:30 - 13:00
   15:00 - 20:30
  Helligdag10:30 - 13:00
   15:00 - 20:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Matoury

Matoury byder på oplevelser for enhver smag. En udlejningsbil gør det f.eks. særligt nemt at besøge det store naturreservat Mont Grand Matoury, hvor du kan vandre blandt regnskov, se vandfald og nyde det dejlige dyreliv på tætteste hold, men Sixt billeje i Matoury giver også mulighed for at besøge paradis strande såsom Remire Montjoly. Hvis du vil opdage storbyens liv, kan du køre en tur til de mere centrale dele af hovedstaden Cayenne. Stop gerne ved det intessante museum Alexandre Franconie, oplev fascinerende historiefortællinger ved fæstningen Cépérou, der desuden byder på herlige udsigter over havet og hovedstaden, og nyd fantastisk mad i området Little India. I hovedstaden kan du desuden gå en tur i den dejlige botaniske have Jardin Botanique de Cayenne eller shoppe løs omkring torvet Place des Palmistas. Forhåndsbestil udlejningsbilen ved Sixt i dag og glæddig til en tryg og behagelig bilrejse.

Lej en prisvenlig kvalitetsbil ved Sixt i Matoury

Eksotiske Fransk Guyana byder på spændende seværdigheder, som du lettest når med en moderne bil. Når du lejer en bil ved afdelingen i Matoury, f.eks. en smart og komfortabel stationcar, økonomibil eller 4x4%u2019er, åbnes der op for gode priser og fleksibiliteten til at kunne planlægge turen helt efter egne præferencer. Sixt billeje i Matoury giver dig desuden chancen for at bestille tilbehør à la en ekstra dækning til de respektive chauffører samt GPS navigation, og der er et hav af andre valgmuligheder. Sixt har kontorer over det meste af verden og mere end 100 års erfaring fra branchen, hvorfor du er i trygge hænder, når du vælger at leje din bil ved Sixt Biludlejning i Matoury. Kontakt os og få mere at vide.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice