Billeje
Cayenne
Oversæt
Fransk Guyana // Cayenne
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Cayenne: Sixt biludlejning online booking

Velkommen til smukke Sydamerika! Du kan nu udforske Fransk Guyana i en pålidelig udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Cayenne. Landets hovedstad ligger på den nordlige, caribiske kyst, og her venter der helt bestemt flere interessante oplevelser. Sixt Biludlejning figurerer som en af verdens største aktører med over 4000 kontorer på verdensplan. I Cayenne finder du mange førsteklasses Sixtbiler for ethvert behov, alt fra enklere økonomimodeller til luksusbiler. Takket være Sixts fornuftige priser kan alle få råd til en udlejningsbil på rejsen. Opret din kontrakt på billeje i Cayenne via Sixts hjemmeside eller ved at gribe telefonen og kontakte kundeserviceteamet.

 
 • Cayenne Lufthavn
  Comptoir Airport
  97351 Matoury

  Ma. - Sø.10:30 - 13:00
   15:00 - 20:30
  Helligdag10:30 - 13:00
   15:00 - 20:30
  Book ved denne station

 • Cayenne
  11, rue du Capitaine Bernard
  97300 Cayenne

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Cayenne Lufthavn

  Sixt Billeje
  Comptoir Airport
  97351 Matoury

  Ma. - Sø.10:30 - 13:00
   15:00 - 20:30
  Helligdag10:30 - 13:00
   15:00 - 20:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Cayenne

  Sixt Billeje
  11, rue du Capitaine Bernard
  97300 Cayenne

  Ma. - Fr.08:00 - 18:00
  Lø.09:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Cayenne

Fransk Guyanas hovedstad Cayenne er placeret ved den nordlige Atlanterhavskyst, og med din Sixt udlejningsbil, får du friheden til at køre rundt i storbyen og omegnen i dit eget tempo. Du finder mange naturskønne områder, som er værd at besøge i nærheden af Cayenne. Styr f.eks. bilen fra Sixt Biludlejning i Cayenne hen til byens botaniske have eller nyd en dag på den smukke strand ved Remire Montjoly. Du har også mulighed for at køre den korte tur til Cawmosen i Trésor Naturreservat, hvor du kan opleve et fantastisk dyreliv og overnatte på floden eller tage til Djævleøen, der er garant for en tropisk øcharme og fascinerende historie. Uanset hvad du planlægger at opleve med billeje i Cayenne, betyder leje af en udlejningsbil komfort og stil på din rejse. Vi ser frem imod at overrække bilnøglerne og hjælpe dig med bilturen rundt i Fransk Guyana.

Lej en prisvenlig udlejningsbil i Cayenne

Du finder et alsidigt sortiment af udlejningsbiler ved Sixts biludlejningskontorer i Cayenne. Vælg mellem de mange moderne og komfortable økonomibiler, stationcars, sportsvogne, varevognesamt 4x4%u2019er, der passer til en række forskellige rejseselskaber og behov. Alle Sixts kvalitetsbiler kan lejes til en fremragende pris, og du vælger frit, hvor lang eller kort tid du ønsker at leje udlejningsbilen. Bemærk venligst, at Sixt kun kan garantere din reservation af den ønskede bilkategori og ikke af en bestemt bilmodel. Få desuden masser af gode tilbud på nyttigt ekstraudstyr og tjenester i Cayenne. Dette kunne f.eks. inkludere en autostol, GPS navigation, registrering af flere førere på lejekontrakten, ubegrænset kilometertalog andet med billeje i Cayenne. Sixtteamet tager hånd om dine ønsker og gør sit bedste for, at din biloplevelse altid bliver vellykket ved at levere kvalitetsbiler til tiden, men det er naturligvis dit ansvar at fylde rejsen med indhold.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice